Huis > H > Hoe Print Je Een Verzendlabel?

Hoe print je een Verzendlabel?

Verzendlabels kun je zelf printen of met behulp van een labelprinter. De makkelijkste optie is een zelfklevend verzendlabel. Die kun je per pakket laten afdrukken op het postkantoor, bijvoorbeeld via een app of QR-code die je ter plekke laat scannen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe print je met een 3D printer?

Er zijn twee manieren waarop een 3D object kan worden geprint.

Hoe stickervellen printen?

Het is uitermate simpel om stickers te printen met een laserprinter. Je maakt jouw design op de computer en print deze op de folie met jouw laserprinter. Als je de stickers uit wilt snijden kan dat met een snijplotter. Heb je een ScanNCut dan kun je de stickers inscannen om zo de afdruk contour te snijden. Waar kan je labels printen? Optie 1: Labels printen met sjablonen en stickervellen

Ga naar de website van Office. Hier staan veel gratis sjablonen op. De meeste kun je gewoon uitprinten op verschillende formaten stickervellen. Kies het sjabloon dat je wil gebruiken, let wel op dat deze overeenkomt met jouw formaat stickervellen.

Hoe maak je een stickervel in Word?

Om in Word een stickervel te maken, maakt u eerst een nieuw leeg document. Ga vervolgens naar het tabblad "Invoegen" en klik op het keuzemenu "Vormen". Vervolgens selecteert u de vorm die u wilt gebruiken voor uw sticker. Klik en sleep de vorm naar de gewenste grootte en locatie op het document. Herhaal dit proces voor elke sticker die u wilt maken. Zodra u alle stickers hebt ingevoegd, gaat u naar het menu "Bestand" en klikt u op "Opslaan als". In het dialoogvenster "Opslaan als" selecteert u het bestandsformaat dat u wilt gebruiken (bijv. PDF) en klikt u op "Opslaan". Hoe print je een Verzendlabel PostNL? Om een PostNL verzendlabel te printen moet u een account aanmaken op de website van PostNL en vervolgens inloggen. Zodra u bent ingelogd, selecteert u de optie 'Verzendlabels' in het menu. Op de volgende pagina selecteert u het type verzendlabel dat u wilt afdrukken. PostNL biedt twee soorten verzendetiketten - PDF en ZPL. PDF-labels kunnen op elke printer worden afgedrukt, maar ZPL-labels kunnen alleen op thermische printers worden afgedrukt. Nadat u het type etiket heeft geselecteerd dat u wilt afdrukken, moet u de benodigde informatie invoeren en vervolgens op de knop 'Afdrukken' klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe print je adressen op stickers?

Voor uw adreslijst kunnen verzendetiketten worden afgedrukt.

Daarvan, hoe werkt de pakketautomaat?

Een pakket versturen

Print het verzendlabel met daarop je barcode en plak deze op jouw pakket. Scan de barcode op je verzendlabel bij de pakket- en briefautomaat. De automaat geeft aan in welk vak je het pakket kunt plaatsen. Je ontvangt je digitale verzendbewijs per e-mail.
Wat dit betreft, kan je stickers printen met een normale printer? Vrijwel alle printers ondersteunen stickervellen, zowel inkjet- als laserprinters. Via de website van de printerfabrikant is exact na te gaan welke papierformaten worden ondersteund door jouw printer.

Kan je stickers printen met een gewone printer?

Als u een printer in huis heeft, bent u er al bijna. Alle inkjetprinters kunnen stickers afdrukken. In de productomschrijvingen van etiketten staat of ze geschikt zijn voor laserprinters. Daarnaast heeft u een bewerkingsprogramma, zoals Microsoft Word of Adobe Indesign nodig. Je kunt ook vragen hoe kan ik etiketten printen vanuit excel? De beste manier om etiketten af te drukken vanuit Excel is door gebruik te maken van mailmerge. Met mailmerge kunt u gegevens uit een spreadsheet halen en deze gebruiken om etiketten te maken. Hiervoor moet u eerst een labelsjabloon maken in Word. Vervolgens maakt u een gegevensbron in Excel. Ten slotte moet u de twee aan elkaar koppelen met behulp van mailmerge.

Dit in overweging nemend, hoe maak je zelf een label?

Om uw eigen etiket te maken, moet u eerst een ontwerp voor uw etiket maken. Dit kan met verschillende softwareprogramma's, zoals Adobe Photoshop of Microsoft Word. Zodra je je ontwerp hebt gemaakt, moet je het afdrukken op een stuk papier. Vervolgens moet u het etiket met een schaar uitknippen. Ten slotte moet u het etiket met lijm op uw product aanbrengen.

Door Genni Halligan

Vergelijkbare artikelen

Wat is een label word? :: Waar kan ik Verzendlabel printen?
Handige links