Huis > H > Hoe Maak Ik Een Alias Aan?

Hoe maak ik een alias aan?

Nieuw e-mailadres als alias

  1. Ga naar deze website voor het maken van een alias.
  2. Log in met het e-mailadres van uw Microsoft-account.
  3. Klik op Een nieuw e-mailadres maken en toevoegen als een alias.
  4. Klik in de balk eronder en typ het gewenste mailadres.
  5. Klik op Alias toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, hoeveel aliassen in gmail?

Een e-mailalias toevoegen voor een gebruiker

U kunt voor elke gebruiker maximaal 30 aliassen toevoegen, zonder extra kosten. ga naar stap 5 hieronder. Log in bij de Google Beheerdersconsole. Log in met uw beheerdersaccount (dit eindigt niet op @gmail.com).
Hoe werken e mail aliassen? Het is een e-mailadres waarnaar e-mails kunnen worden verzonden en deze komen dan terecht in een ander e-mailaccount. Dit betekent dat u bijvoorbeeld het adres [email protected] zo kunt instellen dat de mail voor dit adres op een ander e-mailadres wordt afgeleverd.

Kun je twee e-mailadressen hebben?

Ja. U kunt zoveel e-mailadressen hebben als u wilt. Er zijn een paar manieren om dit te doen. U kunt een nieuw e-mailadres aanmaken bij een andere provider, of u kunt e-mail forwarding instellen zodat berichten die naar het ene e-mailadres worden gestuurd automatisch worden doorgestuurd naar een ander e-mailadres. Wat vul je in bij alias? Met het alias-commando maakt u een alias, een snelkoppeling naar een commando of een reeks commando's. Wanneer u een alias maakt, specificeert u de snelkoppeling (alias) en het commando of de commando's waar het voor staat. Als u bijvoorbeeld vaak het commando ls gebruikt om de inhoud van een map op te sommen, kunt u een alias ll aanmaken die staat voor ls -l. Om de inhoud van een map op te sommen, kunt u dan ll typen in plaats van ls -l.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Daarvan, wat wordt er bedoeld met alias?

Een Latijns woord dat eigenlijk betekent: op een andere wijze. Men gebruikt het, wanneer men wil zeggen, dat de naam, waarmee iemand wordt genoemd, niet zijn ware naam is, b.v. Jansen, alias Pieters; soms wordt het ook geplaatst voor een bijnaam, b.v. meneer van Dalen, alias de Kokosnoot. Trouwens, hoeveel aliassen kun je maximaal aanmaken voor een e-mailadres? U kunt maximaal 400 aliassen maken voor een gebruiker.

Je kunt ook vragen hoeveel mailadressen kun je maken?

Wat veel gebruikers niet weten is dat je al standaard twee e-mailadressen hebt in Gmail zonder enige aanpassing te doen. E-mails die naar jou verstuurd worden komen ook aan als je in plaats van @gmail.com, @googlemail.com achter het e-mailadres zet. Mensen vragen ook: kan je een 2de gmail account aanmaken? Ja, je kunt een tweede Gmail-account aanmaken. Ga hiervoor naar de Gmail-website en klik linksboven op 'Aanmelden'. Onderaan de pagina klik je op 'Maak een account'.

Je kunt ook vragen hoe maak ik een alias aan in outlook?

In Outlook kun je ook een alias aanmaken. Dit kan door in het menu 'Bestand' te kiezen voor 'Opties'. Vervolgens selecteer je 'E-mail' in het menu aan de linkerkant. Onder 'E-mailaccounts' klik je op 'Nieuw'. Kies vervolgens voor 'Alias' en volg de aanwijzingen.

Door Hannus Scharmer

Vergelijkbare artikelen

Wat is een secundair e-mailadres? :: Waarom ziet niet iedereen mijn berichten op Facebook?
Handige links