Huis > H > Hoe Maak Je Siri Gek?

Hoe maak je Siri gek?

Je kunt Siri overstuur maken aan de hand van beledigingen, ongemakkelijke vragen en simpelweg vreemde vragen. Druk simpelweg op de Siriknop op je telefoon, maak enkele ongepaste opmerkingen en geniet van het gelach dat volgt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Men kan zich ook afvragen: wat kun je allemaal met siri?

Met Siri geef je spraakopdrachten aan de iPhone, iPad en andere apparaten. Siri spreekt Nederlands, kan vragen beantwoorden, informatie opzoeken, apparaten bedienen en zelfs grapjes maken. Hoe laat je Siri zeggen wat je wilt? Siri activeren met je stem

  • Zeg "Hé, Siri" en stel Siri een vraag of geef Siri een opdracht. Zeg bijvoorbeeld iets als "Hé, Siri, wat voor weer wordt het vandaag?" of "Hé, Siri, zet een wekker voor 8 uur."
  • Om Siri een andere vraag te stellen of een andere opdracht te geven, zeg je "Hé, Siri" of tik je op .

Dienovereenkomstig, welke commandos kent siri?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat Siri voortdurend nieuwe commando's leert en zijn begrip van bestaande commando's verbetert. Sommige van de commando's die Siri ondersteunt zijn echter basistaken zoals het instellen van alarmen en timers, het controleren van het weer, het verzenden van berichten en het voeren van telefoongesprekken. Siri kan ook complexere taken uitvoeren, zoals zoeken op het web, apps openen en agenda-items toevoegen. En nog een vraag, wat is de echte naam van siri? Dit is een moeilijke vraag om definitief te beantwoorden, aangezien Siri een spraakassistent is die door Apple Inc. is gecreëerd en de naam waarschijnlijk eerder een marketingbeslissing is dan dat hij een betekenis heeft. Sommige mensen hebben echter gespeculeerd dat Siri een acroniem is voor "Speech Interpretation and Recognition Interface" of dat het misschien een verwijzing is naar de Noorse godin Sif.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe laat je Siri lachen?

Siri

Of probeer deze:

  • Bestaat Sinterklaas?
  • Vind je me leuk?
  • Wat draag je?
  • Kun je rijden?
  • Hoe zie ik eruit vandaag?
  • Ik hou van jou.
  • Vertel me een verhaal.
  • Herhaal wat ik zeg.
Daarvan, hoe heet de siri van android? Siri-Voice Assistant (S.I.R.I) APK voor Android.

Waarom is Siri gevaarlijk?

Siri, de slimme spraakassistent op de iPhone 4S, lijkt nu eenzelfde lot beschoren. Dr Albow, een Amerikaanse psychiater die de aandacht van het niet sensatieschuwe FOX News heeft weten te vangen, beweert dat Siri psychologisch net zo gevaarlijk is voor kinderen als gewelddadige videospelletjes en wiet. Kan ik ook met Siri praten? Ja, u kunt met Siri praten. Houd daarvoor de thuisknop van uw iPhone of iPad ingedrukt of zeg "Hé, Siri" als u die functie hebt ingeschakeld. Stel Siri dan de vraag die je hebt.

Heeft Samsung ook een soort Siri?

Ja, Samsung heeft bij sommige van zijn telefoons een spraakassistent, Bixby genaamd.

Door Plusch

Vergelijkbare artikelen

Kan je Nintendo DS spellen spelen op de switch? :: Wat kun je allemaal met Siri?
Handige links