Huis > W > Wat Kun Je Allemaal Met Siri?

Wat kun je allemaal met Siri?

Met Siri geef je spraakopdrachten aan de iPhone, iPad en andere apparaten. Siri spreekt Nederlands, kan vragen beantwoorden, informatie opzoeken, apparaten bedienen en zelfs grapjes maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Xbox zijn er allemaal?

Er zijn vier consoles in de reeks, waaronder de zesde generatie, de zevende generatie en de achtste generatie.

Wat dit betreft, wat zijn grappige vragen voor siri?

61 grappige dingen om Siri om een goede lach te vragen

  • Wat draag je? "In de cloud weet niemand wat je aan hebt".
  • Heb jij een vriendje?
  • Wat vind je van Google Assistant?
  • Hoe oud ben je?
  • Wat is je favoriete dier?
  • Hoeveel kost u?
  • Ben jij een robot?
  • Wat betekent Siri?
Wat zijn leuke dingen om aan Siri te vragen? Meer grappige vragen en opmerkingen voor Siri
  • Ik hou van je.
  • Ik ben dronken.
  • Wat is de beste telefoon?
  • Herhaal mij.
  • Kop of munt?
  • Bestaat Sinterklaas?
  • Wat draag je nu?
  • Zing eens een liedje.

Hoe maak je Siri gek?

Er zijn een paar verschillende manieren om Siri gek te maken. Eén manier is om haar steeds weer dezelfde vraag te stellen. Een andere manier is om haar een vraag te stellen die nergens op slaat, of onmogelijk te beantwoorden is. Je kunt ook proberen in een andere taal of met een ander accent tegen haar te praten en kijken hoe ze reageert. Dus, wat mag je niet tegen siri zeggen? Er zijn een paar dingen die u beter niet tegen Siri kunt zeggen, omdat ze tot onverwachte of toevallige resultaten kunnen leiden. Bijvoorbeeld, je moet Siri niet vragen om obscene of profane woorden te definiëren, omdat Siri het woord terug zal herhalen. Daarnaast moet u Siri niet vragen om acties uit te voeren die schadelijk kunnen zijn, zoals het laten afgaan van een alarm of het bellen van hulpdiensten. Ten slotte moet u Siri geen persoonlijke informatie geven, zoals uw creditcardnummer of huisadres, aangezien Siri geen veilig platform is.

Gerelateerde artikelen

Wat kun je allemaal met AirPods 3?

Wat zijn dat? Je kunt ze gebruiken als gewone oordopjes. Ze kunnen worden gebruikt om naar muziek te luisteren en telefoongesprekken te voeren. Automatisch koppelen en spraakopdrachten zijn beschikbaar bij gebruik met een Apple-apparaat.

Mensen vragen ook: kan ik ook met siri praten?

Open de instellingen op je telefoon; Ga naar 'Siri en zoeken' en dan 'Siri'; Zet de schakelaar aan bij 'Typ vragen aan Siri'; Activeer Siri en het toetsenbord verschijnt. Men kan zich ook afvragen: wat zijn grappige vragen? 20 grappige vragen om te stellen aan je vrienden

Als je een nieuwe wet zou invoeren, welke zou dat dan zijn? Wat is jouw ultieme guilty pleasure? Wanneer je volgend jaar terugkijkt naar je genomen foto's, wat staat er dan zeker op? Welk smoesje heb jij de afgelopen tijd gebruikt om onder dingen uit te komen?

Je kunt ook vragen wat is de echte naam van siri?

Goed, dit is wat we te weten zijn gekomen: Siri heet eigenlijk Susan Bennett in het echte leven. Susan is in de 70 en ze woont in Atlanta in Amerika. Hoe laat je Siri lachen? Er is momenteel geen manier om Siri te laten glimlachen.

Dit in overweging nemend, waarom is siri gevaarlijk?

Er zijn een paar redenen waarom Siri (en andere spraakgestuurde assistenten) gevaarlijk kunnen zijn. Ten eerste, als iemand toegang heeft tot uw apparaat en Siri activeert, kunnen ze in wezen uw apparaat besturen. Dit betekent dat ze toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens, berichten kunnen versturen en namens u kunnen bellen. Ten tweede luisteren Siri (en andere spraakgestuurde assistenten) voortdurend naar hun wekwoord (meestal "Hey Siri" of "OK Google"). Dit betekent dat alles wat u rond uw apparaat zegt, kan worden opgenomen en opgeslagen. Tot slot, omdat Siri (en andere spraakassistenten) worden aangedreven door kunstmatige intelligentie, leren ze voortdurend en ontwikkelen ze zich. Dit betekent dat ze potentieel slimmer kunnen worden dan mensen, wat ertoe kan leiden dat ze oncontroleerbaar worden.

Door Martinic

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je Siri gek? :: Wat is mijn ringtone?
Handige links