Huis > H > Hoe Doe Je Automatisch Nummeren In Word?

Hoe doe je automatisch nummeren in Word?

Automatische opsommingstekens of nummering in- of uitschakelen

  1. Ga naar Bestandsopties > >Controle.
  2. Selecteer AutoCorrectie-optiesen selecteer vervolgens het tabblad AutoOpmaak terwijl u typt.
  3. Automatische lijsten met opsommingstekens ofLijsten met automatische nummeringin- of uit.
  4. Selecteer OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe haal je een streep weg in word?

Klik op de lijn, verbindingslijn of vorm die u wilt verwijderen en druk vervolgens op Delete. Tip: Als u meerdere lijnen of verbindingslijnen wilt verwijderen, selecteert u de eerste lijn, houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u de andere lijnen selecteert en drukt u vervolgens op Delete. Wat dit betreft, wat zijn rasterlijnen excel? Rasterlijnen zijn de zwakke lijnen die worden weergegeven tussen cellen op een werkblad.

Hoe maak je een tabel in Excel?

Er zijn een paar verschillende manieren om een tabel te maken in Excel. De meest gebruikelijke manier is om de cellen die u in de tabel wilt opnemen te markeren en vervolgens op het tabblad "Invoegen" in het lint te klikken. Klik daar op "Tabel" en Excel maakt automatisch een tabel voor u op basis van de cellen die u hebt geselecteerd.
Een andere manier om een tabel te maken is met de opdracht "Tabel" onder het tabblad "Gegevens" op de ribbon. Deze methode vereist dat u de volledige gegevensreeks selecteert die u in de tabel wilt opnemen (inclusief koppen en kolomlabels) en vervolgens op de opdracht "Tabel" klikt. Excel maakt dan een tabel en voegt die in uw werkblad in.
U kunt ook de opdracht "Draaitabel" gebruiken om een tabel te maken. Deze methode wordt meestal gebruikt wanneer u een grote gegevensverzameling hebt die u in een tabel wilt samenvatten. Om deze methode te gebruiken, klikt u op de opdracht "Draaitabel" onder het tabblad "Invoegen" op het lint. Excel vraagt u vervolgens de gegevensreeks te selecteren die u wilt gebruiken om de tabel te maken. Zodra u de gegevensset hebt geselecteerd, klikt u op "OK" en Excel voegt een draaitabel in uw werkblad in. Hoe maak je een rand om een tabel in Excel? Er zijn een paar stappen om een rand rond een tabel te maken in Excel.
Selecteer eerst de cellen die je in de tabel wilt opnemen.
Klik vervolgens op de knop Tabel op het tabblad Invoegen van het lint.
Excel toont een dialoogvenster Tabel maken. Zorg ervoor dat het selectievakje Mijn tabel heeft kopteksten is ingeschakeld en klik op OK.
Excel maakt de tabel en voegt een tabblad Tabelgereedschappen toe aan het lint.
Op het tabblad Tabelhulpmiddelen, in de groep Ontwerp, klikt u op de knop Randen.
Excel toont een menu met randopties. Kies de randstijl die u wilt gebruiken.
Klik ten slotte buiten de tabel om de selectie ongedaan te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Wat is de formule van een verticale lijn?

Het algemene geval van een rechte lijn is de vergelijking y = ax + b, waarbij a de helling van de lijn weergeeft en b het snijpunt met de y-as. Een hele speciale lijn krijg je als je kiest a = 0. Dan wordt de vergelijking dus y = 0•x + b ofwel gewoon y = b. En nog een vraag, wat is een horizontale grafiek? Je gebruikt horizontale lijnstukjes in een grafiek wanneer je er van uit gaat dat de afhankelijke variabele sprongsgewijs verandert. Dit kan de prijs zijn van een bepaald product, maar bijvoorbeeld ook de stroomkosten per maand (als deze bijvoorbeeld steeds aan het begin van de maand verandert).

Je kunt ook vragen wat is de betekenis van horizontaal?

horizontaal - Bijvoeglijk naamwoord 1. in de richting die haaks staat op die van de zwaartekracht van de aarde ♢ De aardbeving leidde tot een horizontale verschuiving van meer dan een meter. Woordherkomst afgeleid van horizont met het achtervoegsel -aal Synoniemen waterpas... Hoe maak je een voorpagina in Word? Er is niet één antwoord op deze vraag omdat er veel manieren zijn om een voorpagina in Word te maken, en de beste methode zal variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en voorkeuren. Enkele tips voor het maken van een voorpagina in Word zijn echter het gebruik van ingebouwde sjablonen, het toevoegen van afbeeldingen en tekstvakken, en het gebruik van de functie voor kop- en voetteksten.

Hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina?

Er zijn twee manieren om de paginanummering vanaf een specifieke pagina in Microsoft Word te starten:
1. Selecteer de pagina waar u de nummering wilt starten. Klik vervolgens op het tabblad Pagina-indeling. Klik in de groep Pagina-instelling op de pijl Paginanummer en selecteer Paginanummers opmaken.
2. In het dialoogvenster Paginanummer opmaken selecteert u de optie Beginnen bij en voert u in het vak ernaast het nummer in waarmee u de nummering wilt beginnen. Klik vervolgens op OK.

Door Crotty Azruddin

Vergelijkbare artikelen

Wat is een lijngrafiek in Excel? :: Hoe maak je een horizontale lijn in Word?
Handige links