Huis > H > Hoe Drop Down Verwijderen In Excel?

Hoe drop down verwijderen in Excel?

Een vervolgkeuzelijst verwijderen

  1. Selecteer de cel met de vervolgkeuzelijst.
  2. Klik op Gegevens > Gegevensvalidatie.
  3. Klik op het tabblad Instellingen op Alles wissen.
  4. Klik op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

En nog een vraag, hoe vul ik automatisch andere cellen in bij het selecteren van waarden in de vervolgkeuzelijst van excel?

Gegevens in werkbladcellen automatisch doorvoeren

  1. Selecteer een of meer cellen die u wilt gebruiken als basis om andere cellen te vullen. Voor een reeks zoals 1, 2, 3, 4, 5... typt u 1 en 2 in de eerste twee cellen.
  2. Sleep de vulgreep .
  3. Klik indien nodig op Opties voor automatisch doorvoeren. en kies de gewenste optie.
Dienovereenkomstig, waar vind ik voorwaardelijke opmaak in excel? Selecteer de cellen die u voorwaardelijk wilt opmaken. Klik op het tabblad Start in de groep Stijlen op de pijl naast Voorwaardelijke opmaak en klik vervolgens op Regels beheren. Het dialoogvenster Regels voor voorwaardelijke opmaak beheren wordt weergegeven.

Trouwens, hoe maak je een keuzelijst in word?

Er is geen specifieke ingebouwde functie voor het maken van een keuzelijst in Word, maar er zijn een paar manieren om dit te bereiken. Eén mogelijkheid is het maken van een tabel met de gewenste items in één kolom en lege cellen in de andere kolommen. De gebruiker kan dan op de cel naast het gewenste item klikken en zijn keuze intypen. Een andere optie is het maken van een keuzelijst met behulp van de functie Content Control. Daartoe klikt de gebruiker op het tabblad Invoegen en vervolgens op de knop "Inhoudscontrole vervolgkeuzelijst" in de sectie "Besturingselementen". Hierdoor wordt een vervolgkeuzelijst in het document ingevoegd. De gebruiker kan dan op de pijl klikken en het gewenste item uit de lijst selecteren. Men kan zich ook afvragen: hoe maak ik van 2 cellen 1 cel in excel? Er zijn een paar manieren om van twee cellen één cel te maken in Excel. Eén manier is om de functie CONCAT te gebruiken. CONCAT neemt twee of meer cellen en combineert ze tot één cel. Bijvoorbeeld, als de cellen A1 en A2 de tekst "Hallo" en "Wereld" bevatten, dan zal de formule =CONCAT(A1,A2) de twee cellen combineren tot één cel met de tekst "Hallo Wereld".
Een andere manier om van twee cellen één cel te maken is het gebruik van de & operator. De & operator voegt twee strings samen. Bijvoorbeeld, als de cellen A1 en A2 de tekst "Hallo" en "Wereld" bevatten, dan zal de formule =A1&A2 de twee cellen combineren tot één cel met de tekst "Hallo Wereld".
Men kan ook de TEXTJOIN-functie gebruiken om van twee cellen één cel te maken. TEXTJOIN neemt twee of meer cellen en combineert ze tot één cel, met een gespecificeerd scheidingsteken tussen de cellen. Bijvoorbeeld, als de cellen A1 en A2 de tekst "Hallo" en "Wereld" bevatten, dan zal de formule =TEXTJOIN(" ",TRUE,A1,A2) de twee cellen combineren tot één cel met de tekst "Hallo Wereld".

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Men kan zich ook afvragen: hoe werkt gegevensvalidatie in excel?

ExcelGegevensvalidatie

Stap voor stap

  1. Selecteer de cellen die u een beperking via een keuzelijst wilt opleggen.
  2. Hierna kiest u voor de tab Gegevens ⇒ Kies vervolgens voor ⇒ Gegevensvalidatie.
  3. Een menu opent zich.
  4. Bij Bron dient u de toegestane waarden in te vullen.
  5. Druk op OK.
Trouwens, hoe zet ik een kolom vast in excel? Kolommen of rijen blokkeren
  1. Selecteer de cel onder de rijen en rechts van de kolommen die u zichtbaar wilt houden terwijl u door het werkblad schuift.
  2. Selecteer Weergave > Titels blokkeren > Titels blokkeren.

Waarom kan ik niet filteren in Excel?

Wat moet u doen? Klik in de compatibiliteitscontrole op Zoeken om de gefilterde gegevens te zoeken en wis vervolgens het filter om de verborgen rijen weer zichtbaar te maken. Klik op het tabblad Start in de groep Bewerken op Sorteren en filteren en klik vervolgens op Wissen om het filter te wissen. Hoe werkt Subtotaal Excel? Subtotaal in Excel is een functie waarmee u snel en gemakkelijk de som van een bepaald bereik van cellen kunt berekenen. Deze functie is vooral handig bij het werken met grote gegevensverzamelingen, omdat u hiermee snel specifieke gegevenspunten kunt identificeren en optellen. Om de functie Subtotaal te gebruiken, selecteert u gewoon de cellen die u wilt optellen en klikt u vervolgens op de knop "Subtotaal" op het lint.

Dienovereenkomstig, hoe werkt verschuiving in excel?

Wanneer u een getal of formule in een cel invoert, geeft de cel het getal of de formule weer. Als de cel te smal is om de hele inhoud weer te geven, kunt u de horizontale schuifbalken onderaan het werkblad gebruiken om de celinhoud te bekijken.
U kunt ook de pijltjestoetsen op uw toetsenbord gebruiken om naar verschillende cellen te gaan. Als u op de Enter-toets drukt, gaat de cel één rij naar beneden. Als u op de Tab-toets drukt, gaat de cel één kolom naar rechts.
Als de cel zich in de eerste kolom bevindt, gaat u met de Enter-toets naar de cel in de eerste kolom van de volgende rij. Staat de cel in de laatste kolom, dan gaat u met de Tab-toets naar de cel in de eerste kolom van de volgende rij.

Door Cornelia Kanipe

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel films zijn er van James Bond? :: Hoe werkt Outlook contactpersonen?
Handige links