Huis > W > Wat Betekent Live Caption?

Wat betekent live caption?

Op Google I/O in mei 2019 introduceerde Google een nieuw automatisch ondertitelingssysteem genaamd Live Caption. Wat het doet, is automatisch in realtime ondertiteling weergeven voor alle audio op uw mobiele apparaat (inclusief spraakoproepen op Pixel-telefoons).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe zet je ondertiteling uit op PC?

U kunt de manier aanpassen waarop uw ondertiteling wordt weergegeven in Windows 10:

  1. Ga op een Windows 10-pc naar Instellingen.
  2. Tik of klik opEase van Access.
  3. Tik of klik op Ondertiteling.
  4. Pas aan hoe ondertiteling wordt weergegeven op uw schermen.
Mensen vragen ook: hoe werkt live ondertiteling? De ondertiteling van live-uitzendingen werkt via spraakherkenning. Dat houdt in dat de ondertitelaar meeluistert met wat wordt gezegd, waarna hij die gesproken dialoog opnieuw inspreekt. Via een spraakherkenner wordt die ingesproken dialoog dan omgezet in tekst.

Dus, hoe zet je ondertiteling uit op je telefoon?

Om ondertiteling op uw telefoon uit te schakelen, moet u naar het instellingenmenu van uw videospeler gaan. Daar zou je een instelling moeten kunnen vinden waarmee je de ondertiteling kunt uitschakelen. Kan je ondertiteling groter maken? Ja, je kunt ondertitels groter maken door de lettergrootte te vergroten of door een ondertitelingstool te gebruiken om aanpassingen te maken.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dus, hoe maak je een ondertitel bestand?

Hoe ondertitels voor je video maken en plaatsen

  1. Ondertiteling toevoegen aan je video's geeft ook een extra SEO waarde.
  2. srt bestand in een tekstverwerker aanmaken.
  3. SRT bestand in tekstverwerker omzetten naar platte tekst.
  4. Ga naar je creator studio en kies video bewerken.
  5. Klik op 'ondertiteling' om nieuwe ondertitels te maken.
Bovendien, hoe werkt teletekst 888? 1. Via Teletekst 888. Kijk je televisie zonder een box of speciale ontvanger van een zenderaanbieder, druk dan op de Teletekst-knop op de afstandsbediening van je tv en druk 3x 8 voor pagina 888. De ondertiteling verschijnt direct.

Je kunt ook vragen hoe doe je nederlandse ondertiteling?

Klik op 'taal selecteren'. Het kan even duren voor de ondertiteling bij je video verschijnt. Ga naar videobeheer > video's en klik op het uitklapvenster (pijltje) bij de bewuste video en selecteer 'ondertiteling'. Klik in het rechterveld onder gepubliceerd op 'Nederlands – automatisch'. En nog een vraag, hoe zet je ondertiteling uit op tv ziggo? Er zijn een paar verschillende manieren om ondertiteling op TV Ziggo uit te schakelen. Eén manier is om naar het instellingenmenu te gaan en te zoeken naar de optie om ondertiteling uit te schakelen. Een andere manier is door op de knop "Ondertitels" op de afstandsbediening te drukken. Als je naar een programma kijkt dat niet in je moedertaal is, kun je ook de audiotaal veranderen in iets anders dan Engels om de ondertiteling uit te schakelen.

Daarvan, waarom geen ondertiteling bij youtube?

Er zijn een paar redenen waarom niet op alle YouTube-video's ondertitels beschikbaar zijn. Eén reden is dat YouTube afhankelijk is van vrijwilligers om ondertitels te maken voor video's, en niet alle video's zijn ondertiteld. Een andere reden is dat sommige video's niet geschikt zijn voor ondertiteling vanwege de aard van de inhoud (bv. muziekvideo's). Ten slotte kunnen sommige video's worden ondertiteld in een taal die niet algemeen wordt gesproken, waardoor ze minder toegankelijk zijn voor een breder publiek.

Door Abran Zearfoss

Vergelijkbare artikelen

Hoe ondertiteling toevoegen YouTube? :: Waar kan je gratis Barcelona kijken?
Handige links