Huis > H > Hoe Ondertiteling Toevoegen Youtube?

Hoe ondertiteling toevoegen YouTube?

Ondertiteling maken

  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Ondertiteling in het linkermenu.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik op TAAL TOEVOEGEN en selecteer je taal.
  5. Klik op TOEVOEGEN onder Ondertiteling.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Hoe kom ik in instellingen?

'Snelle instellingen' openen

  1. Als je de eerste paar instellingen wilt bekijken, swipe je omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Als je alle snelle instellingen wilt zien, swipe je nogmaals omlaag.
Wat dit betreft, hoe krijg ik ondertiteling op de tv? Ondertiteling aanzetten
  1. Start een Nederlandstalig programma op de tv.
  2. Druk op de Teletekstknop op de afstandsbediening. Het symbool op deze knop is afhankelijk van de tv-aanbieder.
  3. Toets paginanummer 888 met de cijfertoetsen die u normaal gebruikt om naar een zender te gaan.

Hoe ondertiteling op chromecast?

Het antwoord op deze vraag hangt af van welke software je gebruikt om je ondertitels te maken. Als u een teksteditor zoals Sublime Text gebruikt, kunt u een nieuw bestand met de extensie .srt maken en het vervolgens naar de videospeler op uw Chromecast slepen. Als je een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere Pro gebruikt, kun je je ondertitels in een tekstbestand maken en ze vervolgens in je project importeren. Zodra uw ondertitels in uw project staan, kunt u uw video exporteren met de ondertitels inbegrepen. Kan je ondertiteling groter maken op tv? Ja, je kunt ondertitels op tv groter maken. De meeste tv-toestellen hebben een ondertitelfunctie waarmee u de grootte van de ondertitels kunt aanpassen. Om deze functie te gebruiken, gaat u naar het menu van uw tv en zoekt u naar de optie ondertiteling. Als je die hebt gevonden, kun je de pijlen gebruiken om de ondertitels groter of kleiner te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Kan ondertiteling Netflix groter?

Je kunt het lettertype, de tekstgrootte, de schaduw en de achtergrondkleur van ondertiteling en captions wijzigen. Ondertiteling en closed captions wijzigen: Ga in een webbrowser naar de pagina Account. Selecteer een profiel in Profiel en ouderlijk toezicht. Kun je Netflix ondertiteling groter maken? Netflix: ondertitels aanpassen

Klik rechtsboven op je profielplaatje en kies Account. Blader omlaag. Bij het onderdeel Mijn profiel zie je de optie Weergave van ondertitels. Klik hierop.

Je kunt ook vragen hoe kan ik ondertitels synchroniseren?

Download het hier of van MegaDownloads, en installeer SubSync.

  1. Start het programma SubSync vervolgens.
  2. Open het Video bestand.
  3. Open het ondertitel bestand.
  4. Open de ondertiteling.
  5. Markeer de eerste regel.
  6. Markeer de laatste regel.
  7. Bepaal de locatie van de knoppen "Blue" en "Green".
  8. Start weergave van de film.
Hoe ziet een ondertitel eruit? Een ondertitel lijkt op een stuk tekst dat onder een titel of hoofdtekst staat. Het geeft meestal aanvullende informatie over de titel of hoofdtekst.

Hoe zet je ondertiteling aan bij MP4?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u ondertiteling kunt inschakelen bij een MP4-video. Eén manier is om de video te openen in een mediaspeler die ondertitels ondersteunt, zoals VLC Media Player. Zodra de video is geopend in de speler, kunt u naar het menu 'Ondertitels' gaan en 'Ondertitelbestand laden' selecteren. Dit zal een bestandsverkennervenster openen waarin u het ondertitelbestand kunt vinden (dat meestal dezelfde naam heeft als de MP4-video, maar met een .srt- of .sub-extensie). Zodra u het ondertitelbestand hebt geselecteerd, wordt het geladen en boven de video weergegeven.
Een andere manier om ondertitels aan te zetten bij een MP4 video is door een video converter te gebruiken. Er zijn veel gratis converters online beschikbaar, zoals Handbrake. Om een converter te gebruiken, laadt u eerst de MP4-video in het programma. Ga vervolgens naar het tabblad 'Ondertitels' en selecteer 'Externe SRT toevoegen'. Dit opent een bestandsverkennervenster waarin u het ondertitelbestand kunt vinden. Zodra het ondertitelbestand is toegevoegd, zal het in de video worden gecodeerd en worden weergegeven wanneer de video wordt afgespeeld.

Door Tyrus

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik live Champions League kijken? :: Wat betekent live caption?
Handige links