Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Regionale?

Wat is de betekenis van regionale?

Regionaal betekent binnen een specifiek geografisch gebied. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om het verzorgingsgebied van een organisatie mee aan te duiden, of bij het plannen van een reclamecampagne die gericht is op een Regio.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Dit in overweging nemend, is het lokaal of locaal?

De juiste spelling is locatie, met een c. Lokatie met een k zou mooi passen bij woorden als lokaal, lokaliseren en lokalisatie. Deze k-spelling komt dan ook weleens voor; lokatie heeft zelfs een aantal jaar in woordenboek Van Dale gestaan. Wat moet er allemaal in een reflectie? In een reflectieverslag laat je zien wat je van je ervaringen hebt geleerd en wat voor invloed dat heeft op je denken en handelen. Je bespreekt je sterke en zwakke eigenschappen en je eigen ontwikkeling. Voor veel opleidingen schrijf je regelmatig een reflectieverslag; meestal na een stage of voor een assessment.

Hoe ontstaat reflectie?

Reflectie is de verandering van richting van een golffront op een grensvlak tussen twee verschillende media, zodat het golffront terugkeert in het medium waaruit het afkomstig is. De meest voorkomende voorbeelden van reflectie zijn de weerkaatsing van licht, geluid en watergolven. Trouwens, wat zijn goede reflectievragen? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van wat je hoopt te overdenken. Enkele mogelijke reflectievragen zouden kunnen zijn:
-Wat ging er goed vandaag?
Wat had ik beter kunnen doen?
Wat was een moeilijk moment en hoe heb ik dat aangepakt?
Wat heb ik vandaag geleerd?
Waar ben ik dankbaar voor?

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Dienovereenkomstig, hoe gebruik je het woord heden?

Onder heden wordt vaak het huidige moment, nu, de tegenwoordige tijd verstaan. Heden is het formelere woord voor vandaag. Anders gezegd: vandaag is spreektaal, heden is schrijftaal. De notaris begint een akte dan ook vaak met de woorden: Heden is voor mij verschenen (...). Vervolgens, wat is het tegenovergestelde van heden? Een antoniem van heden is verleden.

Mensen vragen ook: wat is heden ten dage?

tegenwoordig. in de huidige tijd; tegenwoordig. Daarvan, wat is een ander woord voor regionale? Als u een woord zoekt dat een soortgelijke betekenis heeft als regionaal, zijn sommige opties misschien lokaal, gebiedsspecifiek of plaatsgebonden.

Wat is een ander woord voor collectief?

Er is niet één woord dat dezelfde betekenis heeft als "collectief", maar er zijn verschillende woorden die een soortgelijke betekenis hebben, zoals: gemeenschappelijk, coördinerend, gezamenlijk, massa en verenigd.

Door Pru

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik logboek? :: Hoe maak je een goed logboek?
Handige links