Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Bcc?

Wat is de betekenis van BCC?

Blind Carbon Copy. Als je mail stuurt, met e-mail adressen in het BCC veld, dan zien de ontvangers van deze e-mail niet wie er in het BCC veld staan. Zo kun je een kopie sturen naar iemand zonder dat de andere ontvangers daarvan op de hoogte zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat dit betreft, hoe werkt bcc in gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt. Hoe verwijzen naar iemand in CC? Als we een kopie van de brief aan iemand anders sturen, gebruiken we bij voorkeur Kopie, gevolgd door een dubbele punt. We kunnen ook schrijven Kopie naar, Kopie aan of cc (afkorting van copie conforme of carbon copy). Dan volgen de namen van de persoon of personen aan wie een kopie gestuurd wordt.

Hoeveel mensen in BCC mail?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de BCC-functie (Blind Carbon Copy) in e-mailprogramma's op verschillende manieren kan worden gebruikt. In het algemeen wordt BCC gebruikt om een kopie van een e-mail naar iemand te sturen zonder dat de andere ontvangers het e-mailadres van die persoon zien. Dit kan handig zijn als u iemand op de hoogte wilt houden van een gesprek, maar niet wilt dat hij of zij er volledig bij betrokken is, of als u een massamail wilt sturen naar een grote groep mensen zonder dat iedereen het e-mailadres van de anderen ziet. Het aantal mensen dat u kunt BCC-en in een e-mail hangt af van uw e-mailprogramma en de instellingen, maar meestal gaat het om enkele tientallen tot enkele honderden. Hoe stuur ik een mail naar een groep? Aangenomen dat u een e-mail wilt sturen naar een groep met behulp van Gmail:
1. Open Gmail en klik op de knop Samenstellen.
2. Begin in het veld Aan het e-mailadres te typen van de eerste persoon die u aan de groep wilt toevoegen. Terwijl u typt, stelt Gmail contactpersonen voor die overeenkomen met wat u typt. Om iemand uit de lijst met voorgestelde contacten te selecteren, klikt u op zijn of haar naam.
3. Herhaal stap 2 voor elke persoon die u aan de groep wilt toevoegen.
4. Als u klaar bent met het toevoegen van mensen aan de groep, klikt u op de knop Verzenden.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Waar vind ik BCC in Outlook?

Hoe kan je BCC gebruiken in Microsoft Outlook?

  1. Druk op nieuwe e-mail.
  2. Selecteer opties.
  3. Selecteer BCC.
Daarvan, hoe mail versturen vanuit andere mailbox outlook? Instructies voor de klassieke versie van de webversie van Outlook
  1. Selecteer boven aan de pagina. > opties > mail.
  2. Klik in het deelvenster Opties onder E-mail > Accounts, selecteer Verbonden accounts.
  3. Selecteer Standaardantwoord adres wijzigen.
  4. Kies een adres in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan.

Dienovereenkomstig, wat is blinde kopie in mail iphone?

Nadat je de ontvangers hebt ingevoerd, kun je in de adresvelden hun namen herschikken of de namen van het ene adresveld naar het andere slepen. Je kunt namen bijvoorbeeld naar het veld 'Blinde kopie' slepen als je niet wilt dat anderen die namen zien. Dus, is het cc of cc? In Dutch, the abbreviations "cc" and "cc" both stand for "cubic centimeters."

Wat betekent cc mij?

CC betekent voor mij dat ik kan communiceren met anderen via e-mail, chatrooms, fora en dergelijke. Het is een handige manier om contact te houden met vrienden en familie. Ook kan ik er mijn werk mee doen, door bijvoorbeeld documenten te delen en te bewerken.

Door Elihu

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is een cd hoesje? :: Hoe Mailbom versturen?
Handige links