Huis > H > Hoe Zet Je Voicemail Uit Lycamobile?

Hoe zet je voicemail uit Lycamobile?

Lycamobile. Bel naar ##002#. Uw voicemail is dan uitgeschakeld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je voicemail inspreken als je geblokkeerd bent?

Het is niet mogelijk om een telefoonnummer te blokkeren voor voicemail. U kunt de voicemail uitschakelen, maar dan kan niemand meer een bericht achterlaten.

Hoe kan ik zien wat mijn nummer is?

Eigen nummer opvragen via USSD-code

Ga naar de belfunctie van je telefoon. Toets de USSD-code *149# in en druk op bellen. Er verschijnt nu een code op je beeldscherm. De laatste 10 cijfers van deze code zijn de cijfers van je mobiele telefoonnummer.
Wie zit achter telefoonnummer? Bijvoorbeeld door omgekeerd te zoeken via telefoonboek.nl. Deze zoekmachine voor telefoonnummers is je beste kans om te achterhalen wie je belt. Heb je resultaat? Dan zie je welk bedrijf of persoon je probeerde te bellen.

Hoe kan je je eigen nummer zien?

Als u uw eigen nummer wilt zien, kunt u op het display van de telefoon kijken of het aan uw provider vragen. Waarom kan ik niet bellen naar 0900-nummers? Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet naar 0900-nummers kunt bellen. Ten eerste kan uw telefoon misschien geen internationale nummers bellen. Ten tweede kan je telefoon door je serviceprovider beperkt worden in het bellen van premium nummers, zoals 0900 nummers. Ten slotte is het 0900-nummer dat u probeert te bellen misschien niet in gebruik.

Gerelateerde artikelen

Wat is de pincode van mijn voicemail?

Als u uw voicemail PIN niet meer weet, voer dan drie keer de verkeerde code in.

Hoe kan ik 0900 nummer bellen?

Ook inbelnummers beginnen met 0900. Met inbelnummers kun je (vaak) goedkoper bellen naar het buitenland. Je toetst dan eerst het inbelnummer (0900-nummer) voor het betreffende land, en daarna voer je het telefoonnummer in waar je naartoe wilt bellen. Vervolgens, hoe deblokkeer ik 0900-nummers? Hoe kan ik deze groep deblokkeren?

  1. Via de Primafoonwinkel van KPN kunt u deze groep 0900-nummers laten deblokkeren.
  2. U kunt ook een formulier aanvragen via 0800 - 0402 (gratis). De duurdere nummers van spelletjes-, sex- en duurdere informatienummers blijven dan geblokkeerd.

Hoeveel cijfers heeft de Simcode?

Deze bestaat uit vier cijfers. De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul. Bij sommige providers is de code anders, deze vind je dan op het kaartje dat bij de simkaart wordt geleverd. Hoe ontgrendel ik mijn Sim op iPhone? Aangenomen dat u instructies wilt over hoe u een SIM-kaart op een iPhone kunt ontgrendelen:
1. Schakel eerst uw iPhone uit
2. Vervolgens verwijdert u de SIM-kaartlade
3. 3. Zoek vervolgens het SIM-uitwerpgereedschap dat bij uw iPhone is geleverd of gebruik een paperclip. 4. Steek daarna het SIM-uitwerpgereedschap of de paperclip in het kleine gaatje naast de lade. Druk zachtjes op de pen en houd deze vast totdat de lade eruit springt
6. Zodra de lade eruit is, verwijdert u uw SIM-kaart
7. Om de lade terug te plaatsen, plaatst u de lade op één lijn met de SIM-sleuf en duwt u hem terug naar binnen
8. Zet ten slotte uw iPhone aan
Uw SIM-kaart zou nu ontgrendeld moeten zijn.

Daarvan, hoe kan ik mijn telefoon ontgrendelen?

Er zijn een paar manieren om een telefoon te ontgrendelen. De meest gebruikelijke is het invoeren van een code, die online of bij de fabrikant van de telefoon kan worden gevonden. Een andere manier is het gebruik van een speciaal gereedschap, dat online of in een telefoonwinkel kan worden gekocht. Tot slot kunnen sommige telefoons worden ontgrendeld door ze op een computer aan te sluiten en speciale software te gebruiken.

Door Johnson

Welk netwerk gebruikt Lycamobile? :: Kan niet bellen met Lycamobile?
Handige links