Huis > K > Kan Niet Bellen Met Lycamobile?

Kan niet bellen met Lycamobile?

Bel met een ander toestel 020 -754 3030 of vanuit het buitenland +3120 754 3030. Heb je reeds een klacht ingediend bij de klantenservice en heb je geen toereikend antwoord ontvangen, dan kun je een email sturen naar [email protected] om het verder te laten onderzoeken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: waarom doet mijn lyca simkaart het niet?

Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice op 020 754 3030 en één van onze adviseurs zal u helpen. Hoe lang is een LYCA simkaart geldig? Als je de Lycamobile opwaardeer instructies hebt gevolgd, is je beltegoed vanaf dat moment 6 maanden geldig. Als je binnen de 6 maanden gewoon gebruik maakt van je simkaart is je beltegoed onbeperkt geldig.

Vervolgens, hoe activeer je lycamobile simkaart?

Om uw Lycamobile SIM-kaart te activeren, moet u de SIM in uw telefoon plaatsen en vervolgens de klantenservice van Lycamobile bellen. Zodra u de klantenservice hebt bereikt, kunnen zij u helpen de SIM-kaart te activeren. Daarvan, hoe weet ik mijn telefoonnummer lycamobile? Er zijn een paar manieren om achter uw Lycamobile telefoonnummer te komen. Eén manier is om te kijken in de Mijn Lyca sectie van de Lycamobile website. Om dit te doen, logt u in op uw account, klikt u op de tab Mijn Lyca en scrolt u vervolgens naar beneden naar de sectie met het label "Mijn telefoonnummer". Uw telefoonnummer staat hier vermeld.
Een andere manier om uw Lycamobile telefoonnummer te achterhalen is door de Lycamobile klantenservice te bellen. Als u belt, zal een geautomatiseerde stem u om uw rekeningnummer vragen. Nadat u uw rekeningnummer hebt ingevoerd, wordt uw telefoonnummer teruggelezen.
Tot slot kunt u uw Lycamobile telefoonnummer ook vinden door op de achterkant van uw Lycamobile SIM-kaart te kijken. Op de achterkant van de SIM-kaart staat een gedeelte met het label "ICCID". De ICCID is uw Lycamobile telefoonnummer.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Vervolgens, waarom kan ik geen 0900 nummers bellen met lyca?

Het tegoed wordt gekoppeld aan het telefoonnummer waarmee u naar het 0900-nummer wilt bellen. U belt naar het speciale 020-nummer en toetst het 0900-nummer van uw keuze in. De telecomprovider ziet dat u naar een gewoon nummer belt en rekent dus geen 0900 kosten. Wat als je simkaart vergrendeld is? simkaart

Je simkaart ontgrendelen op Android en Samsung

  1. Ga naar het instellingenmenu.
  2. Druk op 'Beveiliging en locatie'.
  3. Ga naar 'Geavanceerd' en druk op 'Simkaart vergrendeling'.
  4. Je kunt nu de simkaart ontgrendelen.

Hoe registreer ik mijn simkaart?

Een simkaart registreren kan via de website van je provider. Hiervoor heb je je mobiele nummer en in sommige gevallen een e-mailadres voor nodig. De provider waar jij je simkaart bij geregistreerd hebt, is nu in bezit van jouw gegevens en zijn gemachtigd om hier gebruik van te maken. Dit in overweging nemend, hoe activeer ik lyca bundel? Aangenomen dat u wilt weten hoe u een Lyca Mobile bundel kunt activeren:
1. Om een Lyca Mobile bundel te activeren, moet de klant inloggen op zijn Mijn Lyca account
2. Eenmaal ingelogd dient de klant de te activeren bundel te selecteren in de tab "Bundels"
3. De klant moet dan de knop "Activeren" naast de bundel selecteren
4. De bundel zal geactiveerd worden en de klant zal deze kunnen gaan gebruiken.

Hoeveel kost een LYCA simkaart?

Een LYCA simkaart kost meestal rond de $15.

Door Rochkind Soiro

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je voicemail uit Lycamobile? :: Heeft LYCA 4G?
Handige links