Huis > W > Waarom Geschiedenis Wissen?

Waarom geschiedenis wissen?

In elke browser kun je de lijst met bezochte websites wissen om je privacy te beschermen of om ruimte op je apparaat vrij te maken. Je kunt ervoor kiezen je browsegeschiedenis automatisch te laten wissen zodra je een browser afsluit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe geschiedenis wissen windows 10?

Selecteer Instellingen en meer > Instellingen > Privacy, zoeken en services . Selecteer onder Browsegegevens wissen de optie Kiezen wat u wilt wissen. Bovendien, hoe kan ik geschiedenis wissen op laptop? Je geschiedenis wissen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer .
  3. Klik op Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen.
  5. Selecteer in het dropdownmenu welk gedeelte van de geschiedenis je wilt verwijderen.

Hoe verwijder je recente tabbladen?

Er is geen oplossing om met één klik al uw recente tabbladen te verwijderen, maar u kunt dit doen door naar de geschiedenis van uw browser te gaan. In Chrome kunt u bijvoorbeeld uw geschiedenis openen door op Ctrl+H te drukken op Windows of Linux, of door ⌘+Y op een Mac. Zodra u in uw geschiedenis bent, kunt u individuele items zoeken en verwijderen, of u kunt op de knop "Browsegegevens wissen" klikken om al uw recente tabbladen in één keer te verwijderen. Hoe verwijder je je geschiedenis op iPhone? Er zijn een paar manieren om je geschiedenis op de iPhone te wissen. Eén manier is om naar Instellingen > Safari te gaan en op Geschiedenis en websitegegevens wissen te tikken. Een andere manier is om naar het tabblad Geschiedenis in Safari te gaan en op Wissen te tikken onderaan het scherm.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, hoe verwijder je google geschiedenis op iphone?

Je browsergegevens verwijderen

  1. Open de Chrome-app. op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Geschiedenis .
  3. Tik onderaan op Browsegegevens wissen.
  4. Selecteer de typen gegevens je wilt verwijderen.
  5. Tik op Browsegegevens wissen. Browsegegevens wissen.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Gereed.
Hoe geschiedenis terughalen Safari? Start het en kies "iPhone Data Recovery" op de hoofdinterface. U vindt dus op de standaardpagina "Herstellen van iOS-apparaat". Sluit uw iPhone of iPad aan op de computer. Omdat u de verwijderde Safari-geschiedenis op de iPhone wilt herstellen zonder een back-up, hoeft u niet naar andere pagina's over te schakelen.

Wat dit betreft, waar vind ik geschiedenis op iphone?

Je kunt je volledige historie in Safari bekijken:

  1. Ga in Safari naar de Bookmarks-knop.
  2. Kies het klok-icoontje rechtsboven.
  3. Je ziet nu de laatst bezochte webpagina's.
  4. Trek het scherm naar beneden om de zoekbalk te zien en voer je zoekopdracht in.
Wat gebeurt er als je browser gegevens wist? Wanneer je browsergegevens wist, gebeurt er het volgende:
- Alle cookies worden verwijderd. Dit betekent ook dat je aanmeldingen voor websites moet opnieuw invoeren en eventuele voorkeuren die je hebt opgeslagen, zoals taalinstellingen, worden verloren.
- Alle tijdelijke bestanden die door websites zijn opgeslagen, worden verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat sommige websites sneller laden, omdat er minder gegevens hoeven te worden opgehaald.
- De geschiedenis van bezochte websites wordt verwijderd. Dit kan ervoor zorgen dat sommige websites niet goed werken, omdat de browser niet weet welke pagina's je eerder hebt bezocht.
- Alle autocomplete-gegevens worden verwijderd. Dit betekent dat de browser niet langer weet wat je hebt ingetypt in zoekvelden of formulieren op websites.

Daarvan, hoe kan ik veel bezochte websites verwijderen?

Van die, hoe kan ik vaak bezochte websites verwijderen?

Door Darrill

Vergelijkbare artikelen

Welke Harry Potter-films zijn er allemaal? :: Waarom kan ik zoekopdrachten niet verwijderen?
Handige links