Huis > W > Waarom Kan Ik Zoekopdrachten Niet Verwijderen?

Waarom kan ik zoekopdrachten niet verwijderen?

Tik bovenaan op Gegevens en personalisatie. Tik onder Activiteitsopties op Je activiteitsopties beheren. Tik onder Web- en app-activiteit, YouTube-geschiedenis of Locatiegeschiedenis op Automatisch verwijderen. Bevestigen om je keuze op te slaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert?

Als je een gegevenstype synchroniseert en dit verwijdert op je Android-apparaat, wordt het overal verwijderd waar het wordt gesynchroniseerd. Het wordt verwijderd van andere apparaten en uit je Google-account. op je Android-telefoon of -tablet. Instellingen. Hoe geschiedenis automatisch wissen? Google zoekgeschiedenis automatisch wissen

  1. Ga naar myaccount.google.com.
  2. Klik op de optie 'gegevens en personalisatie' in de navigatiekolom.
  3. Scrol naar 'Activiteitsopties'
  4. Klik op 'Web- en app-activiteit'
  5. Kies voor 'Activiteit beheren'
  6. Klik op 'Kiezen hoelang je je activiteit wilt bewaren'

Bovendien, hoe kan ik recente zoekacties verwijderen?

Om recente zoekopdrachten te verwijderen, opent u de app Instellingen en gaat u naar Siri & Zoeken. Scroll omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op Wis alle Siri-geschiedenis. Bevestig je beslissing door nogmaals op Wis Siri Geschiedenis te tikken. Daarvan, waar blijft verwijderde geschiedenis? Verwijderde geschiedenis wordt meestal opgeslagen in een tijdelijke map die niet gemakkelijk toegankelijk is voor gebruikers. In sommige gevallen is het mogelijk om de verwijderde geschiedenis te bekijken door de tijdelijke map te openen en te zoeken naar bestanden die onlangs zijn verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, kan item niet verwijderen uit geschiedenis?

Een item verwijderen uit je geschiedenis

  • Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, swipe je omhoog op de adresbalk voordat je op Geschiedenis. tikt.
  • Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  • Tik rechts op Verwijderen .
Wat dit betreft, hoe lang blijven zoekopdrachten bewaard? Je kunt in een nieuw venster kiezen of gegevens automatisch na 3 of 18 maanden verwijderd worden, of dat je liever zelf kiest wanneer data verwijderd wordt. Alle data die ouder is dan de gekozen instelling wordt automatisch verwijderd zo belooft de internetgigant.

Hoe krijg ik mijn gegevens van Google af?

Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan. Dienovereenkomstig, hoe geschiedenis wissen op smartphone? Om de geschiedenis van uw smartphone te wissen, moet u de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het menu "Instellingen".
2. Selecteer "Algemeen".
3. Selecteer "Geschiedenis".
4. Selecteer de optie "Wis alle geschiedenis".

Dus, waar vind ik geschiedenis?

Je kunt je geschiedenis vinden in je browser. Om je geschiedenis te bekijken in Google Chrome, moet je naar het menu 'Extra' en dan naar 'Geschiedenis'. Als je geschiedenis wilt bekijken in Mozilla Firefox, moet je naar het menu 'Extra' en dan naar 'Geschiedenis'.

Door Herrah

Vergelijkbare artikelen

Waarom geschiedenis wissen? :: Hoe haal ik foto's van mijn Samsung?
Handige links