Huis > H > Hoe Zet Je Een Apple Scherm Aan?

Hoe zet je een Apple scherm aan?

Sluit het beeldscherm aan op een stopcontact en vervolgens op de Mac. Controleer de poorten op de Mac om na te gaan of u een adapter nodig hebt. Als u een USB-C- of Thunderbolt-adapter gebruikt om uw beeldscherm aan te sluiten, moet de adapter voldoen aan de vereisten van DisplayPort Alt Mode of Thunderbolt/USB 4.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe werkt AirPlay macbook?

Apple AirPlay: Zo werkt het

  1. Open de foto of video die je wil streamen naar je tv in de Foto's-app;
  2. Tik op het deel-icoontje linksonder en scrol naar beneden;
  3. Kies voor 'AirPlay' en tik op het gewenste apparaat waar je naar wil streamen.
Hoe verbind je een Chromecast? ChromecastChromecast

  1. Open op het mobiele apparaat de app Google Home.
  2. Log in met een Google-account.
  3. Tik op het plusteken linksboven.
  4. Tik op Apparaat instellen.

Men kan zich ook afvragen: wat is het airplay icoontje?

Het airplay-pictogram is een symbool dat aangeeft dat een nummer of video wordt afgespeeld op een apparaat dat is aangesloten op een luidsprekersysteem. Het airplay-pictogram is te vinden op het bedieningspaneel van veel apparaten, waaronder radio's, televisies en draagbare mediaspelers. Wanneer het airplay-pictogram oplicht, betekent dit dat het apparaat audio of video afspeelt via het luidsprekersysteem. Wat dit betreft, heeft imac airplay? Ja, de iMac heeft AirPlay.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en Belgiƫ een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Kun je 2 Macs aan elkaar koppelen?

Kies op elke Mac Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik op 'Delen' en noteer de computernaam van elke computer. Kies in de Finder op een van de Mac-computers 'Ga' > 'Verbind met server' en klik op 'Blader'. Klik dubbel op de andere computer in het venster en voer indien nodig je wachtwoord in. Trouwens, welke monitor voor mac? Een MacBook maakt gebruik van een Retina beeldscherm. Dit heeft een zeer hoge pixeldichtheid, wat betekent dat je beelden haarscherp ervaart. Als je een beeldweergave wilt die net zo scherp is als je MacBook, dan kies je voor een 4K of 5K beeldscherm. Elke MacBook kan 4K weergeven op een monitor.

Hoe synchroniseer ik mijn MacBook met mijn iMac?

Zie Inleiding tot het synchroniseren van je Mac en je mobiele apparaten.

  1. Verbind je apparaat met de Mac.
  2. Selecteer in de Finder op je Mac het apparaat in de navigatiekolom van de Finder.
  3. Klik op 'Algemeen' in de knoppenbalk.
  4. Selecteer in het gedeelte 'Opties' de gewenste opslagopties:
  5. Klik op 'Pas toe'.
Dienovereenkomstig, hoe verbind je met airplay? Om verbinding te maken met airplay heb je een compatibel apparaat nodig dat iOS 4.3 of hoger draait. Zodra je een compatibel apparaat hebt, moet je het verbinden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je Apple TV of Airport Express. Zodra u bent verbonden met hetzelfde Wi-Fi-netwerk, moet u omhoog vegen vanaf de onderkant van uw scherm om het Control Center te openen. In het Control Center tikt u op het AirPlay-pictogram en selecteert u het apparaat waarmee u verbinding wilt maken.

Hoe krijg ik AirPlay op mijn tv?

Er zijn een paar verschillende manieren om AirPlay op je TV te krijgen. De eerste manier is om een Apple TV te gebruiken. Als u een Apple TV hebt, kunt u AirPlay gewoon inschakelen op uw tv en vervolgens uw Apple TV selecteren in het AirPlay-menu op uw apparaat. De tweede manier is het gebruik van een AirPlay-ontvanger van derden, zoals de AirPort Express. Om een AirPlay-ontvanger van derden te gebruiken, moet je die met een HDMI-kabel op je tv aansluiten. Zodra deze is aangesloten, kunt u uw AirPlay-ontvanger selecteren in het AirPlay-menu op uw apparaat.

Door Corbie

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn Macbook Air opnieuw installeren? :: Hoe verbind ik mijn MacBook met de tv?
Handige links