Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Macbook Air Opnieuw Installeren?

Hoe kan ik mijn Macbook Air opnieuw installeren?

Alleen macOS (OS X) opnieuw installeren

  1. Herstart je Mac.
  2. Hou de toetsen cmd⌘ + R ingedrukt.
  3. Laat deze los wanneer het Apple logo verschijnt.
  4. Klik vervolgens op 'Installeer macOS (OS X) opnieuw'
  5. Selecteer daarna 'Ga door' en volg de instructies op het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe doe ik een clean install op imac?

Methode 1: schone installatie op de Mac-opstartschijf

  1. Herstart je Mac.
  2. Houd daarbij onmiddellijk de toetscombinatie Cmd + R ingedrukt.
  3. Laat de toetsen los wanneer je het Apple-logo ziet.
  4. De herstelmodus is nu actief.
  5. Vervolgens ga je de harde schijf volledig wissen.
Hoe Mac volledig wissen? Kies in het Apple-menu  in de hoek van het scherm de optie 'Systeemvoorkeuren'. Kies in het Systeemvoorkeuren-menu in de menubalk de optie 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Wat moet je doen als je MacBook niet meer aan gaat?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw MacBook niet meer aangaat. Controleer eerst of het netsnoer is aangesloten en of het stopcontact werkt. Als het netsnoer is aangesloten en het stopcontact werkt, probeer dan de SMC te resetten. Om de SMC te resetten, sluit je eerst je MacBook af. Zodra het is afgesloten, houdt u de linker Shift + Control + Option toetsen en de aan/uit knop tegelijkertijd gedurende 10 seconden ingedrukt. Laat alle toetsen los en druk dan op de aan/uit knop om je MacBook aan te zetten. Als het resetten van de SMC niet werkt, dan kun je proberen het NVRAM te resetten. Om het NVRAM te resetten, sluit je eerst je MacBook af. Zodra het is afgesloten, houdt u de Command + Option + P + R toetsen tegelijkertijd ingedrukt. Blijf de toetsen ingedrukt houden totdat uw MacBook opnieuw opstart en u voor de tweede keer het opstartgeluid hoort. Laat de toetsen los en je MacBook zou nu gereset moeten zijn. Je kunt ook vragen is mijn mac te oud? Uw Mac is te oud als hij niet langer door Apple wordt ondersteund. Om erachter te komen of uw Mac te oud is, kunt u de ondersteuningssite van Apple raadplegen: https://support.apple.com/en-us/HT208969.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Vervolgens, welke macos kan ik installeren?

Welke macOS-versie is geïnstalleerd? Kies 'Over deze Mac' in het Apple-menu  in de hoek van het scherm. U ziet nu de naam van de macOS-versie, bijvoorbeeld 'macOS Monterey' or 'macOS Big Sur', gevolgd door het versienummer. Als u ook het buildnummer wilt weten, klikt u op het versienummer. Hoe Clean ik mijn Mac? Bestanden verwijderen

  1. Klik in het Dock op de Finder.
  2. Zoek het bestand op dat u wilt verwijderen. Bekijk ook eens (zeker als de browser Firefox of Chrome gebruikt) welke bestanden er in de map 'Downloads' staan.
  3. Klik op het bestand, houd de muisknop ingedrukt en sleep het programma naar de Prullenmand in het Dock.

Hoe MacBook leegmaken voor verkoop?

Een Mac gereedmaken voor verkoop

  1. Stap 1: Back-up je data voor Mac verkoop.
  2. Stap 2: Schakel 'Zoek mijn Mac' en iCloud uit.
  3. Stap 3: Schakel iMessage uit.
  4. Stap 4: Mac loskoppelen van iCloud en Apple ID.
  5. Stap 5: Verwijder je Mac uit Muziek of iTunes.
  6. Stap 6: Wis alle inhoud en instellingen.
Je kunt ook vragen wat is een schijfkopie mac? Een schijfkopie is een back-up van de volledige inhoud van een opslagapparaat, zoals een harde schijf, optische schijf of USB-flashstation. De term kan ook verwijzen naar het proces van het maken van een dergelijke back-up.

Hoe Herstart je een MacBook?

Er zijn twee manieren om uw MacBook opnieuw op te starten. De eerste manier is om te klikken op het Apple menu in de linkerbovenhoek van uw scherm en selecteer "Herstarten". De tweede manier is om de Control + Command toetsen samen met de power knop ingedrukt te houden totdat het scherm leeg is en het Apple logo verschijnt.

Door Rosalba Mcdowell

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik een MacBook aan? :: Hoe zet je een Apple scherm aan?
Handige links