Huis > H > Hoe Zet Ik Een Macbook Aan?

Hoe zet ik een MacBook aan?

Houd Links Shift + Control + Option ingedrukt. Druk op de aan-/uitknop en laat alle toetsen tegelijkertijd los (ook de aan-/uitknop) . Het kan zijn dat je hiervoor beide handen nodig hebt. Druk op de aan-/uitknop om de computer weer aan te zetten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Dit in overweging nemend, waar zit de aan uit knop mac?

Touch ID (de aan/uit-knop) bevindt zich rechts van de functietoetsen. Nadat je Touch ID hebt geconfigureerd, kun je met je vingerafdruk je MacBook Air ontgrendelen, snel het scherm vergrendelen of aankopen doen in de App Store, de Apple TV-app en Apple Books en op websites die gebruikmaken van Apple Pay. Kan ik mijn oude Mac updaten? Als uw Mac niet compatibel is met de nieuwste macOS-versie, kunt u mogelijk wel upgraden naar een eerdere macOS-versie, zoals macOS Big Sur, Catalina, Mojave of High Sierra.

Hoe lang wordt een MacBook ondersteund?

Een MacBook wordt minimaal vijf jaar na de release door Apple ondersteund. Dit betekent dat Apple gedurende ten minste vijf jaar na de release van de MacBook software-updates, beveiligingsupdates en technische ondersteuning biedt. Dit in overweging nemend, wat te doen met een oude macbook? Ervan uitgaande dat u de MacBook niet langer wilt gebruiken:
Wis de harde schijf en installeer macOS opnieuw: Dit verwijdert al uw persoonlijke gegevens en bestanden van de MacBook.
Verkoop de MacBook: Je kunt de MacBook online of aan een lokale elektronicawinkel verkopen.
MacBook doneren: Je kunt de MacBook doneren aan een lokale school of non-profitorganisatie.
De MacBook recyclen: U kunt de MacBook recyclen bij een plaatselijk recyclingcentrum voor elektronisch afval.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Welke macOS versies zijn er?

Welke Mac OS X en macOS versies zijn er?

  • macOS 12 (verwacht in najaar 2021)
  • macOS Big Sur (november 2020)
  • macOS Catalina 10.15 (september 2019)
  • macOS Mojave 10.14 (september 2018)
  • macOS High Sierra 10.13 (2017)
  • macOS Sierra 10.12 (2016)
  • OS X 10.11 El Capitan (2015)
  • OS X 10.10 Yosemite (2014)
Daarvan, welke os versie heb ik? Check je Android-versie

Selecteer op jouw smartphone: Instellingen. Over de telefoon of Toestel-info. Het Android-versienummer staat hier vermeld of zit onder de knop Software informatie.

Is mijn Mac geschikt voor Big Sur?

Stap 1: Ondersteunt mijn Mac macOS Big Sur? macOS Big Sur wordt ondersteund op de MacBook 12" 2015 of nieuwer, MacBook Air 2013 of nieuwer, MacBook Pro eind 2013 of nieuwer, iMac eind 2014 of nieuwer, Mac Mini 2014 of nieuwer, iMac Pro 2017 of nieuwer en de Mac Pro eind 2013 of nieuwer. Mensen vragen ook: wat zijn systeemgegevens mac? macOS is een eigen besturingssysteem dat draait op Apple Macintosh-computers. Systeemgegevens zijn gegevens die specifiek zijn voor een bepaald besturingssysteem, en macOS-systeemgegevens omvatten informatie over de bestanden, processen en instellingen van het systeem.

Hoe veilig is clean my Mac?

Clean my Mac is een veilig programma dat helpt uw Mac schoon en georganiseerd te houden. Hoewel Clean my Mac een veilig programma is, is het geen perfecte oplossing om uw Mac schoon en georganiseerd te houden. Er zijn een aantal manieren om uw Mac veiliger te maken, en Clean my Mac is slechts een van de vele opties.

Door Ruthe Haluska

Vergelijkbare artikelen

Hoe start ik mijn MacBook Air op? :: Hoe kan ik mijn Macbook Air opnieuw installeren?
Handige links