Huis > H > Hoe Voeg Je Mails Samen?

Hoe voeg je mails samen?

Klik in een van uw e-mailmappen op een van de berichten, houd Ctrlingedrukt en klik vervolgens op elk extra bericht. Als u een aaneengesloten groep berichten wilt selecteren, klikt u op een van de berichten, houdt u shift ingedrukt en klikt u vervolgens op het laatste bericht in de lijst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Bovendien, hoe outlook mail doorsturen naar gmail?

Ga naar de instellingen in Gmail en klik op het tabblad Doorsturen en POP/IMAP. In het gedeelte Doorsturen kies je voor Een doorstuuradres toevoegen. Voer het e-mailadres in waar je de berichten naartoe wilt doorsturen en bevestig met OK. Waarom kan ik geen mail doorsturen? In een SPF-record staat welke e-mailservers namens een domeinnaam e-mail mogen sturen. Op het moment dat een e-mailserver de e-mail doorstuurt zonder het afzender-adres aan te passen, dan wordt de e-mail gestuurd vanaf een server die daarvoor niet geautoriseerd is in het SPF record van de afzender.

Dienovereenkomstig, hoe mail laten doorsturen naar ander mailadres?

Om uw e-mail door te sturen naar een ander adres, moet u een regel voor het doorsturen van e-mail instellen in uw accountinstellingen. Log hiervoor in op uw account en ga naar het tabblad "Mail". Klik onder de sectie "Doorsturen" op "Regel toevoegen". Voer in het veld "Doorsturen naar" het adres in waarnaar u uw e-mail wilt doorsturen en klik op "Opslaan". Uw mail wordt nu doorgestuurd naar het opgegeven adres. Hoe voeg je een mail toe als bijlage? Het proces om een e-mail als bijlage toe te voegen, hangt af van de e-mailclient die u gebruikt. De meeste e-mailclients hebben echter een vergelijkbaar proces voor het toevoegen van een bijlage.
Om een e-mail als bijlage toe te voegen, opent u eerst de e-mail die u wilt bijvoegen. Zoek vervolgens naar een optie om de e-mail "op te slaan als" of "te exporteren". Deze optie staat meestal in het menu Bestand. Zodra u de optie voor het opslaan of exporteren van de e-mail hebt gevonden, selecteert u het formaat waarin u de e-mail wilt opslaan. Met de meeste e-mail clients kun je een e-mail opslaan als .msg, .eml, of .pdf bestand.
Zodra u de e-mail hebt opgeslagen als het gewenste bestandstype, kunt u het als bijlage bij een andere e-mail voegen, net zoals u dat bij elk ander type bijlage zou doen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je samen spelen op de PS4?

Druk op het beginscherm van je PS4-console op de toets omhoog om naar het scherm met functies te gaan en selecteer Party.

Hoe maak je een mailinglijst in Outlook?

Een distributielijst maken

  1. Wijs in het menu Bestand naar Nieuw en klik vervolgens op Distributielijst.
  2. Typ de naam van de distributielijst in het vak Naam.
  3. Klik op het tabblad Distributielijst op Leden selecteren.
Hoe stuur je een mail naar meerdere personen? E-mailen aan een groep mensen
  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.

Vervolgens, hoe een mail doorsturen in outlook?

Selecteer E-mail > Doorsturen. Opmerking: Als tweestapsverificatie is ingeschakeld, wordt u opnieuw gevraagd uw identiteit te verifiëren. Voer een van de volgende handelingen uit: Als u doorsturen wilt inschakelen, selecteert u Doorsturen inschakelen,voert u het e-mailadres voor doorsturen in en selecteert u Opslaan. Hoe mails automatisch in mappen plaatsen Outlook? De beste manier om mails automatisch in mappen Outlook te plaatsen is het maken van regels. Open hiervoor Outlook en klik op het tabblad Bestand. Klik vervolgens op de knop Regels en waarschuwingen beheren. In het dialoogvenster Regels en waarschuwingen klikt u op de knop Nieuwe regel. Dit opent de wizard Regels. Op de eerste pagina van de wizard Regels schakelt u het selectievakje in naast Regel toepassen op berichten die ik ontvang. Klik vervolgens op de knop Volgende. Op de volgende pagina selecteert u de selectievakjes naast de voorwaarden waarop u de regel wilt controleren. U kunt bijvoorbeeld de selectievakjes naast Van personen of distributielijst en met specifieke woorden in het onderwerp inschakelen. Klik vervolgens op de knop Volgende. Op de volgende pagina selecteert u het selectievakje naast Verplaatsen naar de opgegeven map. Klik vervolgens op de gespecificeerde link. Hierdoor wordt het dialoogvenster Map selecteren geopend. In het dialoogvenster Map selecteren selecteert u de map waarnaar u de regel wilt verplaatsen. Klik vervolgens op de knop OK. Klik tenslotte op de knop Voltooien.

Hoe kan ik een mail naar Whatsapp sturen?

WhatsApp heeft geen e-mailadres waarnaar je berichten kunt sturen. Er zijn echter een paar manieren waarop je een bericht naar WhatsApp kunt sturen.
Eén manier is om de webinterface van WhatsApp te gebruiken. Je kunt naar web.whatsapp.com gaan en vervolgens het telefoonnummer van de persoon die je een bericht wilt sturen invoeren in het veld "Aan". Zodra je dat hebt gedaan, verschijnt er een bericht in de chatinterface waarin je kunt typen.
Een andere manier is om de WhatsApp desktop app te gebruiken. Je kunt de app downloaden van whatsapp.com/download. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je deze openen en vervolgens op de knop "Nieuwe chat" klikken. Van daaruit kun je het contact selecteren dat je een bericht wilt sturen en vervolgens je bericht in de chatinterface typen.
De laatste manier om iemand op WhatsApp te berichten is door de mobiele app van WhatsApp te gebruiken. Hiervoor open je de app en ga je naar het tabblad Chats. Van daaruit kun je op de knop "Nieuwe chat" tikken en vervolgens het contact selecteren dat je een bericht wilt sturen. Zodra je dat hebt gedaan, kun je je bericht typen in de chat-interface.

Door Huxham Sida

Vergelijkbare artikelen

Hoe mails samenvoegen? :: Kan je een mail ongedaan maken Hotmail?
Handige links