Huis > H > Hoe Plan Je Een Mail?

Hoe plan je een mail?

E-mails plannen om te sturen

  1. Ga op je computer naar Gmail .
  2. Tik linksboven op Opstellen .
  3. Stel je e-mail op.
  4. Klik linksonder naast Verzenden op de dropdownpijl .
  5. Klik op Verzenden plannen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe log ik in op mijn Live Mail?

Ga naar de aanmeldingspagina van Outlook.com, voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Aanmelden. Er zijn opmerkingen.

Hoe automatisch mail versturen Outlook?

Een automatisch antwoord instellen

  1. Selecteer Bestand > Automatische antwoorden.
  2. Schakel in het dialoogvenster Automatische antwoorden het selectievakje Automatische antwoorden verzenden in.
  3. Typ op het tabblad Binnen mijn organisatie het antwoord dat u aan teamgenoten of collega's wilt verzenden wanneer u afwezig bent.
Kan je een mail plannen? Met Gmail kunt u een e-mail opstellen en inplannen om deze op een bepaalde datum en tijd te verzenden. Er kunnen maximaal 100 e-mails tegelijk ingepland zijn.

Hoe kan je een mail later verzenden?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het op verschillende manieren kan, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Enkele gebruikelijke methoden voor het plannen van e-mailberichten die op een later tijdstip moeten worden verzonden, zijn het gebruik van de ingebouwde planningsfunctie in uw e-mailprogramma (indien beschikbaar), het maken van een bericht in uw e-mailprogramma en het dan opslaan als concept om later te worden verzonden, of het gebruik van een externe dienst voor het plannen van e-mailberichten. Hoe plan je een bericht op WhatsApp? WhatsApp heeft geen ingebouwde functie voor het plannen van berichten. Er zijn echter apps van derden die kunnen worden gebruikt om berichten te plannen op WhatsApp. Enkele van deze apps zijn:
- WhatsApp Scheduler voor Android
- WhatsScheduler voor iPhone
- Schedule for WhatsApp (webapp)
Als je een van deze apps wilt gebruiken, installeer je deze gewoon vanuit de app store en volg je de instructies.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Kan geen automatisch antwoord in Outlook?

Automatisch beantwoorden (niet op kantoor) instellen

Selecteer Bestand > Automatische antwoorden. Opmerking: Als u de knop Automatische antwoorden niet ziet, volgt u de stappen om regels te gebruiken om een afwezigheidsbericht te verzenden. Selecteer Automatische antwoorden verzenden.
Wat zet je in een automatisch antwoord? Bij een afwezigheidsbericht gaat het om een korte tekst, met daarin de belangrijkste zaken: in welke periode je niet bereikbaar bent, wanneer je contacten weer een echt antwoord kunnen verwachten en eventueel de reden voor je afwezigheid en/of een persoonlijk bericht.

Dienovereenkomstig, waar vind ik out of office in outlook?

Klik de file-tab open, klik dan op "info" in het menu. Klik op "Automatic Replies (Out of Office)". Vink de optie "Send automatic replies" aan. Ook in deze versie van Outlook kan kan je aanduiden van wanneer tot wanneer deze berichten moeten gestuurd worden. Kun je een WhatsApp bericht later versturen? Ja, je kunt later een WhatsApp-bericht versturen. Er zijn twee manieren om dit te doen.
De eerste is om een timer in te stellen op je bericht. Om dit te doen, open je het bericht dat je wilt verzenden en houd je de verzendknop ingedrukt. Er verschijnt een menu met de optie om een timer in te stellen. Selecteer de tijd die u wilt dat het bericht wordt uitgesteld, en tik vervolgens op de verzendknop.
De tweede manier om een bericht later te versturen is het inplannen van een bericht. Open hiervoor het bericht dat u wilt verzenden, tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op de optie Bericht plannen. Selecteer de datum en tijd waarop u het bericht wilt verzenden en tik op de knop Verzenden.

Trouwens, hoe pin je een chat op whatsapp?

Je kunt een chat in WhatsApp vastmaken door de chat aan te raken en vast te houden, en vervolgens het pictogram Vastmaken boven aan het scherm te selecteren.

Door Toomay Breedlove

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt autoresponder voor WhatsApp? :: Waarom verdwijnen mijn mails op mijn telefoon?
Handige links