Huis > W > Waarom Verdwijnen Mijn Mails Op Mijn Telefoon?

Waarom verdwijnen mijn mails op mijn telefoon?

Welke e-mailprovider / app gebruik je? Misschien staat er iets ingesteld in de app hiervan, waardoor je mails maar voor een bepaalde periode te zien zijn. De juiste e-mailinstellingen voor je telefoon, kun je vinden in de Toestelhulp op onze website. Hierin worden de instellingen stap voor stap uitgelegd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: waarom blijft mijn mail in postvak uit staan?

Als een bericht in het Postvak UIT blijft staan, is dit meestal omdat het bericht een grote bijlage heeft. Klik op VERZENDEN/ONTVANGEN > Offline werken. Klik in het navigatiedeelvenster op Postvak UIT. Hoe kan ik Outlook opnieuw installeren? selecteert u Online herstellen > Herstellen, zodat u zeker weet dat alles wordt hersteld. (De snellere optie Snelle reparatie is ook beschikbaar, maar detecteert en vervangt alleen beschadigde bestanden.) Selecteer in Installatie wijzigen de optie Herstellen en klik vervolgens op Doorgaan.

Wat is er aan de hand met Outlook?

Er zijn een paar mogelijke problemen met Outlook. Een mogelijkheid is dat de applicatie niet goed is ingesteld. Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met de e-mailserver. Tenslotte zou het een probleem met de computer zelf kunnen zijn. Vervolgens, hoe kun je zien op welke server je zit? Er zijn een paar manieren om te zien op welke server u zich bevindt. Eén manier is te kijken naar de URL van de pagina waar u zich bevindt. In de URL staat meestal de naam van de server. Een andere manier is om uw beheerder te vragen of contact op te nemen met de klantenservice van uw hostingbedrijf.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik instellingen in Outlook?

POP-toegang inschakelen in Outlook.com

  1. Selecteer Instellingen. > Alle Outlook-instellingen weergeven > e-mail >e-mail synchroniseren.
  2. Onder POP en IMAP, selecteer Ja onder Laat apparaten en apps gebruik maken van POP.
  3. Kies Opslaan.
En nog een vraag, waar vind ik oude e mailberichten? Mail (Windows 10)
  1. Open het programma Mail van Windows 10.
  2. Klik eventueel onder 'Accounts' op het mailaccount waarvan u de verwijderde berichten wilt terugzien.
  3. Klik onder 'Mappen' op Meer.
  4. Klik in het uitklapmenu op Prullenbak.
  5. Zoek de mail op.
  6. Sleep de mail terug naar Postvak IN.

Hoe vind ik oude mails in Gmail terug?

Je kunt operatoren gebruiken zoals older_than en newer_than . Je kunt zoeken op dag, maand en jaar. Als je bijvoorbeeld zoekt op older_than:6m dan zoek je naar e-mails die ouder zijn dan zes maanden. newer_than:3d toont alle berichten die je in de afgelopen drie dagen hebt ontvangen. Hoe krijg ik mijn navigatiebalk van Outlook weer op de oorspronkelijke plaats? Als u per ongeluk uw Outlook-navigatiebalk hebt verplaatst, kunt u deze gewoon aanklikken en terugslepen naar de oorspronkelijke plaats. Als de navigatiebalk niet zichtbaar is, kunt u naar het tabblad Beeld gaan en Navigatievenster selecteren.

Hoe kom ik in mijn postvak?

Om toegang te krijgen tot uw inbox, moet u inloggen op uw e-mailaccount. Zodra u bent ingelogd, kunt u al uw inkomende berichten bekijken. Klik hiervoor op de tab "Inbox".

Door Braden सोनिया

Vergelijkbare artikelen

Hoe plan je een mail? :: Waarom krijg ik geen mail meer op mijn iPhone?
Handige links