Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Printen Vanuit Outlook?

Waarom kan ik niet printen vanuit Outlook?



  • Klik op Start > Configuratiescherm.
  • Klik onder Systeem en beveiliging op Problemen detecteren en oplossen.
  • Klik op Hardware en geluid > Printer.
  • Volg de stappen in de wizard.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik mijn mail niet printen?

Kan geen e-mail of bijlagen afdrukken

De afzender heeft mogelijk de vertrouwelijke modus van Gmail ingeschakeld om de e-mail te verzenden. Dit voorkomt dat berichttekst en bijlagen kunnen worden afgedrukt. Meer informatie over berichten ontvangen die zijn verzonden via de vertrouwelijke modus van Gmail.
Hoe printen vanuit mail? In Mail, het standaard e-mailprogramma van Windows, gaat afdrukken als volgt.

  1. Open Mail via de Start-knop.
  2. Navigeer naar het bericht dat u wilt printen.
  3. Klik rechtsboven op het pictogram 'Meer opties', dat is de knop met drie puntjes naast elkaar.
  4. Klik op Afdrukken.
  5. De voorvertoning opent.
  6. Klik op Afdrukken.

Hoe kan ik printen vanaf mijn smartphone?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u kunt printen vanaf uw smartphone. Eén manier is om een print-app te downloaden, zoals PrinterShare, en die te gebruiken om verbinding te maken met een printer. Een andere manier is het gebruik van Google Cloud Print, waarmee u kunt afdrukken vanaf elke app die afdrukken ondersteunt. Tot slot hebben sommige fabrikanten hun eigen apps waarmee je vanaf je smartphone kunt printen. Dus, hoe verbind ik mijn smartphone met mijn printer? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw smartphone op uw printer kunt aansluiten. Eén manier is om de twee apparaten met elkaar te verbinden via een USB-kabel. Een andere manier is om de apparaten draadloos te verbinden met behulp van Bluetooth. Ten slotte kunt u de apparaten ook verbinden met behulp van een printer-app.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dus, waarom kan ik niet printen?

Mijn printer kan niet afdrukken

Zorg ervoor dat er papier in de lade(s) zit, controleer of de inkt- of tonercartridges niet leeg zijn, de USB-kabel is aangesloten of de printer is aangesloten op Wi-Fi. Als het een netwerk- of draadloze printer is, probeer dan een USB-kabel te gebruiken.
Je kunt ook vragen waarom print de printer geen tekst? Controleer, met de hand of met de software van de printer, of er nog voldoende inkt of toner in jouw Epson printer zit. Zo niet, zorg dan dat je jouw Epson cartridge of Epson toner vervangt. In ons artikel 'Printer en printkop reinigen: Epson' lees je hoe je jouw Epson inkjetprinter schoonmaakt.

Men kan zich ook afvragen: waarom print mijn hp printer niet?

HP printer print niet

In zo'n geval is het raadzaam om de printer eerst volledig te resetten: Verwijder alle cartridges uit uw apparaat. Zet jouw HP printer uit. Verwijder eventuele datakabels en haal de stekker van jouw printer uit het stopcontact.
Hoe print ik een mail vanaf mijn iPhone? Om een mail van je iPhone te printen, moet je de mail app openen en de mail vinden die je wilt printen. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek van het scherm en tik vervolgens op de knop Afdrukken. U wordt gevraagd een printer te selecteren en vervolgens kunt u het aantal exemplaren en andere opties kiezen. Als u klaar bent, tikt u op de afdrukknop en uw e-mail wordt afgedrukt.

Hoe print ik een mail vanaf mijn ipad?

Er zijn een paar verschillende manieren om een mail te printen vanaf je ipad. Eén manier is om de ingebouwde printfunctie in de Mail app te gebruiken. Open hiervoor de Mail-app en zoek de e-mail die u wilt afdrukken. Tik op de pijlknop in de rechterbovenhoek van de e-mail en tik op "Afdrukken". Dit opent een nieuwe pagina met een voorbeeld van de e-mail die u kunt afdrukken.
Een andere manier om een mail van uw ipad af te drukken is door de knop Delen te gebruiken. Open hiervoor de app Mail en zoek de e-mail die u wilt afdrukken. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek van de e-mail. Dit opent een menu met een lijst met opties voor het delen van de e-mail. Tik op "Afdrukken" in dit menu. Dit opent een nieuwe pagina met een voorbeeld van de e-mail die u kunt afdrukken.
U kunt ook de AirPrint-functie gebruiken om een e-mail van uw ipad af te drukken. Open hiervoor de app Mail en zoek de e-mail die u wilt afdrukken. Tik op de knop Delen in de rechterbovenhoek van de e-mail. Dit opent een menu met een lijst met opties om de e-mail te delen. Tik in dit menu op "AirPrint". Dit opent een nieuwe pagina met een voorbeeld van de e-mail die je kunt afdrukken.

Door Madelle Herley

Vergelijkbare artikelen

Hoe mail afdrukken in Telenet webmail? :: Waar worden de mails opgeslagen?
Handige links