Huis > H > Hoe Kan Ik Een Map Als Bijlage Toevoegen?

Hoe kan ik een map als bijlage toevoegen?

Stap 1: Zoek de map die u in een e-mailbericht op uw computer wilt toevoegen. Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op de map en klik vervolgens op het Stuur naar > E-mailontvanger in het rechtsklikmenu. Alle bestanden in deze map worden dan als bijlage toegevoegd aan een nieuw openingsbericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe deel je een map in Outlook?

Een map delen

  1. Klik in de navigatiedeelvenster op de map die u wilt delen.
  2. Klik op het tabblad Indelen op Machtigingen.
  3. Klik op Gebruiker toevoegen, typ de naam van de gebruiker en klik vervolgens op Zoeken.
  4. Klik in de zoekresultaten op de naam van de gebruiker en klik vervolgens op OK.
Men kan zich ook afvragen: kun je een bestandsmap mailen? U kunt bestanden en mappen verzenden door ze als bijlage bij een e-mailbericht te voegen. Wanneer u een map bijvoegt, wordt de inhoud van de map gecomprimeerd in één ZIP-bestand. Ga naar het tabblad Bericht van het bericht en klik op Bestand bijvoegen.

Hoe mappen maken in Apple Mail?

Om mappen te maken in Apple Mail, opent u de toepassing Mail en klikt u op de knop "Mailboxen" in de zijbalk. Klik vervolgens op de knop "Bewerken" in de werkbalk en selecteer "Nieuwe mailbox". Voer een naam in voor de nieuwe mailbox en selecteer een locatie. Klik tenslotte op de knop "Maken". Je kunt ook vragen hoe een map comprimeren? U kunt een map op verschillende manieren comprimeren om ruimte te besparen op uw computer of om de map naar iemand anders te sturen. Eén manier is om met de rechtermuisknop op de map te klikken en "Verzenden naar" en vervolgens "Gecomprimeerde (gezipte) map" te selecteren. Dit maakt een nieuw zip-bestand aan met dezelfde naam als de oorspronkelijke map. Een andere manier is het gebruik van een gratis bestandscompressieprogramma zoals 7-Zip. Zodra u 7-Zip hebt geïnstalleerd, kunt u met de rechtermuisknop op de map klikken en "7-Zip" en vervolgens "Toevoegen aan archief" selecteren. Dit opent een nieuw venster waarin u de compressiemethode en het compressieniveau kunt selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe een account toevoegen in Google Agenda?

De app wordt standaard geïnstalleerd op de meeste apparaten. Op de apparaten gaat dit niet automatisch. Ga naar de instellingen van je toestel, kies Accounts, log in met je Google account en zet de schakelaar achter de agenda op groen.

Hoe verstuur ik een map via WeTransfer?

Bestanden mailen via WeTransfer

  1. Ga naar wetransfer.com.
  2. Klik op Upload bestanden.
  3. De Verkenner (Windows) of Finder (Mac) opent.
  4. Klik op Openen.
  5. De geselecteerde bestanden komen in een lijst te staan.
  6. Klik in het vak Email naar en typ het e-mailadres van de ontvanger.
Hoe maak je een link naar een bestand? Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. Klik onder Koppelen naar op Bestaand bestand of bestaande webpagina. Klik in het vak Zoeken in op de pijl-omlaag, zoek het bestand waarnaar u een koppeling wilt maken en selecteer dit bestand.

Wie heeft toegang tot mijn Outlook?

Klik op het tabblad Bestand. Klik achtereenvolgens op Accountinstellingen en op Gemachtigdentoegang. Klik op de naam van de gemachtigde voor wie u de toegang tot uw privé-afspraken wilt wijzigen en klik vervolgens op Machtigingen. Schakel het selectievakje Gemachtigde kan de privé-items bekijken in. Mensen vragen ook: wat zijn openbare mappen in outlook? Outlook openbare mappen zijn een gedeelde mailbox die beschikbaar is voor alle gebruikers in een organisatie. Openbare mappen kunnen worden gebruikt om e-mail, contactpersonen, taken en andere items op te slaan.

Bovendien, hoe contactpersonen delen in outlook?

Naast de hierboven beschreven methoden kunt u uw contactpersonen in Outlook ook delen door ze naar een bestand te exporteren en dat bestand vervolgens te verzenden naar de persoon met wie u ze wilt delen. Om uw contactpersonen te exporteren, gaat u naar het tabblad Bestand in Outlook en kiest u Exporteren. Selecteer vervolgens het bestandstype waarnaar u uw contactpersonen wilt exporteren en volg de aanwijzingen.

Door Joeann Rothchild

Vergelijkbare artikelen

Hoe grote bestanden mailen met Gmail? :: Wat betekent gemarkeerd in mail?
Handige links