Huis > H > Hoe Grote Bestanden Mailen Met Gmail?

Hoe grote bestanden mailen met Gmail?

Maximale grootte van bijlagen

Als je meerdere bestanden hebt, mogen ze gezamenlijk niet groter dan 25 MB zijn. Als je bestand groter is dan 25 MB, voegt Gmail automatisch een Google Drive-link aan de e-mail toe en wordt het bestand niet opgenomen als bijlage.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

En nog een vraag, kan geen nieuwe map maken in outlook mac?

Maak zo een map aan:

  • Ga naar www.outlook.com en log in.
  • Klik links op Mappen > Nieuwe map.
  • Een invulvak verschijnt. Typ een handige naam voor de nieuwe map en druk op de Enter-toets.
Hoe maak je een map op je iPhone? Dit doet u als volgt:
  1. Als u een map wilt aanmaken, sleept u een app bovenop een andere app.
  2. Als u de naam van de map wilt wijzigen, tikt u op het naamveld of op de knop 'Sluit' en voert u vervolgens de nieuwe naam in.
  3. Sleep apps naar de map. Mappen kunnen meer dan één pagina bevatten.

Trouwens, hoe maak ik een map aan op mijn macbook?

Om op een macbook een map aan te maken, opent u de Finder-toepassing en klikt u op het menu Bestand. In het menu Bestand selecteert u de optie Nieuwe map. Er wordt een nieuwe map aangemaakt in de huidige map. Dus, hoe voeg ik een postbus toe? Er zijn een paar manieren om een mailbox toe te voegen, maar de meest gebruikelijke is om de functie Add Mailbox te gebruiken in het Exchange admin center. Hiermee kunt u een nieuwe mailbox aanmaken en de gebruiker specificeren die de mailbox gaat gebruiken. U kunt ook de grootte van de mailbox en de opslaglimiet voor de mailbox opgeven.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe kan ik een groot bestand kleiner maken?

De makkelijkste oplossing: bestanden comprimeren

Het kan dan helpen om het bestand te verkleinen. Een handige tool hiervoor is 7-Zip, WinRAR of een ander 'inpakprogramma' een uitkomst. Met dit soort software maak je bestanden kleiner zodat ze alsnog via e-mail te verzenden zijn.
Hoe comprimeer ik een PDF-bestand? Open het pdf-bestand dat je wilt gaan verkleinen. Deze optie is er niet bij de gratis versie van Adobe Acrobat. Gebruik het commando 'Opslaan als'. In het menu 'Bestand' kies je 'Opslaan als...', selecteer vervolgens 'Kleinere pdf'.

Hoe kan je een pdf-bestand kleiner maken?

Optie om met één klik de grootte van het PDF-bestand te verkleinen

  1. Open een PDF-bestand in Acrobat DC.
  2. Kies Bestand > Bestand verkleinen of PDF comprimeren. Opmerking:
  3. Selecteer een locatie om het bestand op te slaan en klik op Opslaan.
Hoe verzend ik foto's via WeTransfer? WeTransfer is een gratis dienst voor het delen van bestanden waarmee u foto's en andere bestanden met een maximale grootte van 2 GB kunt verzenden. Om foto's te versturen via WeTransfer, gaat u gewoon naar hun website, www.wetransfer.com, en klikt u op de knop "SEND A FREE TRANSFER". Selecteer vervolgens de foto's die u wilt verzenden door te klikken op de knop "BESTANDEN TOEVOEGEN". Zodra u alle foto's hebt geselecteerd die u wilt verzenden, kunt u de e-mailadressen invoeren van de mensen met wie u de foto's wilt delen, of een link genereren die u met hen kunt delen. Klik ten slotte op de knop "VERZENDEN" om uw foto's te verzenden.

Daarvan, hoe werken met wetransfer?

WeTransfer is een cloud-gebaseerde bestandsoverdrachtservice waarmee gebruikers grote bestanden kunnen verzenden. De dienst is gratis voor persoonlijk gebruik, en er zijn betaalde plannen beschikbaar voor zakelijke gebruikers. Met WeTransfer kunnen gebruikers bestanden tot 2GB groot verzenden en de dienst ondersteunt verschillende bestandstypen, waaronder afbeeldingen, video's en documenten. Om WeTransfer te gebruiken, maakt u gewoon een account aan en uploadt u uw bestanden. Zodra uw bestanden zijn geüpload, kunt u ze delen met anderen door een link te sturen. WeTransfer biedt ook een mobiele app voor iOS- en Android-apparaten.

Door Moscow Leeman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een USB stick beveiligen? :: Hoe kan ik een map als bijlage toevoegen?
Handige links