Huis > H > Hoeveel Mails Krijg Je Per Dag?

Hoeveel mails krijg je per dag?

Regelmatig vraag ik tijdens een lezing of training: “Hoeveel e-mails krijg je gemiddeld per dag?” Voor sommige is dat 20, maar meestal zijn het er meer. Soms gaan er bij meer dan 100 nog steeds handen omhoog. E-mail wordt zo bijna een dagtaak, wat voor een verlaagde productiviteit zorgt op kantoor maar ook thuis.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Kun je iedereen in BCC zetten?

Zet bij 'CC' de e-mailadressen van personen die de e-mail wel ontvangen, maar aan wie de mail niet persoonlijk is gericht. Ook hier zijn de e-mailadressen voor alle ontvangers zichtbaar. Vul bij 'BCC' de e-mailadressen in die niet zichtbaar mogen zijn voor de andere ontvangers van de mail. Daarvan, wat is het verschil tussen cc en bcc? Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Men kan zich ook afvragen: is bcc anoniem?

Bcc staat voor "blind carbon copy". Wanneer je een e-mail naar iemand stuurt en een andere persoon bcc't, ziet de ontvanger van de e-mail niet dat de andere persoon gebcc't is. De e-mail ziet eruit alsof hij alleen naar de oorspronkelijke ontvanger is gestuurd. Daarom is bcc een manier om iemand een e-mail te sturen zonder dat die persoon weet dat iemand anders ook in de e-mail is opgenomen. Hoe werkt categoriseren in Outlook? Wanneer u een e-mail ontvangt in Outlook, wordt deze automatisch gesorteerd in een categorie op basis van verschillende factoren. De eerste factor is of u al eerder e-mails van dezelfde afzender hebt gecategoriseerd. Als dat het geval is, gebruikt Outlook dezelfde categorie voor de nieuwe e-mail. Als u nog niet eerder een e-mail van de afzender hebt gecategoriseerd, kijkt Outlook naar de onderwerpregel en de inhoud van de e-mail om te bepalen in welke categorie de e-mail moet worden ingedeeld. U kunt e-mails ook handmatig categoriseren in Outlook. Hiervoor selecteert u de e-mail en klikt u op de knop "Categoriseren". Selecteer vervolgens de categorie waarin u de e-mail wilt sorteren.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Dienovereenkomstig, wat is een gedeelde mailbox?

Een gedeelde postvak maakt het voor een groep mensen makkelijk om e-mails van een publiek e-mailalias te controleren en te verzenden, zoals [email protected]. Hoe Outlook ordenen? Probeer het zelf

  1. Selecteer een bericht.
  2. Selecteer Opruimen.
  3. Kies hoe u e-mail wilt afhandelen van de door u gekozen afzender. U kunt bijvoorbeeld alle berichten van die afzender naar een bepaalde map sturen, eenmalig of voor alle toekomstige berichten.
  4. Selecteer Opruimen om de geselecteerde actie uit te voeren.

Men kan zich ook afvragen: hoe mail laten doorsturen naar ander mailadres?

Automatisch doorsturen inschakelen

  1. Open Gmail op je computer via het account waarvandaan je de berichten wilt doorsturen.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen.
  3. Klik op het tabblad Doorsturen en POP/IMAP.
  4. Klik in het gedeelte Doorsturen op Een doorstuuradres toevoegen.
Wat dit betreft, waarom kan ik geen mail doorsturen? Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u geen mail kunt doorsturen. Eén mogelijkheid is dat uw mailserver niet is geconfigureerd om doorsturen toe te staan. Een andere mogelijkheid is dat uw e-mailprogramma niet is geconfigureerd om e-mail door te sturen. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw e-mailaccount is opgeschort of uitgeschakeld, waardoor u geen e-mail kunt doorsturen.

Dienovereenkomstig, hoe een mail forwarden?

Er zijn een paar manieren om een e-mail door te sturen. De meest gebruikelijke manier is te klikken op de knop Doorsturen in uw e-mailprogramma, waardoor een nieuwe e-mail wordt geopend met het oorspronkelijke bericht als bijlage. U kunt dan eventuele aanvullende opmerkingen toevoegen voordat u het doorstuurt naar de nieuwe ontvanger. Een andere manier om een e-mail door te sturen is door het bericht gewoon naar een nieuwe e-mail te slepen. Dit zal ook het oorspronkelijke bericht bijvoegen.

Door Rempe Hoverson

Vergelijkbare artikelen

Wat is de sneltoets waarmee je het venster Help voor Excel opent? :: Hoe meerdere e-mailadressen in Outlook?
Handige links