Huis > W > Wat Is De Sneltoets Waarmee Je Het Venster Help Voor Excel Opent?

Wat is de sneltoets waarmee je het venster Help voor Excel opent?

Met CTRL+TAB activeert u het volgende tabblad in een dialoogvenster. Met CTRL+SHIFT+TAB activeert u het vorige tabblad in een dialoogvenster. Het taakvenster Microsoft Office Excel Help weergeven. Met CTRL+F1 wordt het lint weergegeven of verborgen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Je kunt ook vragen waarom kan ik geen kolom verwijderen in excel?

Wanneer ze een kolom of rij proberen te verwijderen krijgen ze onderstaande foutmelding: 'Er zijn onvoldoende bronnen beschikbaar om deze taak te voltooien. Kies minder gegevens of sluit andere toepassingen. Daarvan, wat is het verschil tussen een rij en een kolom? Bij een rij gaat het om de horizontale hokjes van links naar rechts. Bij een kolom gaat het om de verticale hokjes van boven naar beneden.

Men kan zich ook afvragen: wat is tussenruimte toets?

Een spatietoets is een toets op een toetsenbord die wordt gebruikt om ruimte te creëren tussen tekens. Hoe moet je iets selecteren? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat de beste manier om iets te selecteren kan variëren afhankelijk van de context en het soort ding dat je probeert te selecteren. Enkele tips voor het selecteren van iets kunnen echter zijn:
- Overweeg zorgvuldig wat u probeert te selecteren en waarom. Zo kunt u uw opties beperken en een beter geïnformeerde beslissing nemen.
Probeer zoveel mogelijk informatie te krijgen over wat u probeert te kiezen. Dat kan door onderzoek, gesprekken met deskundigen of proefritten (als u bijvoorbeeld een auto kiest).
Zodra u alle mogelijke informatie hebt verzameld, is het tijd om een beslissing te nemen. Vertrouw op uw gevoel en kies de optie die voor u goed voelt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe tekst typen in Excel?

Tekst of een getal in een cel invoeren

  1. Klik in het werkblad op een cel.
  2. Typ de getallen of tekst die u wilt invoeren en druk vervolgens op Enter of Tab. Als u gegevens wilt invoeren op een nieuwe regel in een cel, voert u een regel-eind in door op Alt+Enter te drukken.
Dienovereenkomstig, hoe stippellijn in excel verwijderen? Pagina-uitingen weergeven of verbergen in de normale weergave
  1. Klik op het tabblad Bestand > Opties.
  2. Schakel in de categorie Geavanceerd onder Weergaveopties voor dit werkblad het selectievakje Pagina-einden weergeven in of uit om pagina-einden in de weergave Normaal in of uit te schakelen.

Dit in overweging nemend, hoe excel groter afdrukken?

Selecteer op het tabblad Pagina-indeling de optie Pagina-instelling. Schakel op het tabblad Pagina het selectievakje Aanpassen aan in en selecteer het percentage voor het vergroten of verkleinen van het blad. Opmerking: Afgedrukte gegevens overschrijden nooit 100%. Klik in het menu Bestand op Afdrukken. Wat zijn aangepaste XML gegevens? Aangepaste XML-gegevens zijn gegevens die door de gebruiker of toepassing worden gedefinieerd, in tegenstelling tot gegevens die vooraf door de XML-standaard zijn gedefinieerd. Aangepaste XML-gegevens kunnen worden gebruikt om alle soorten informatie op te slaan die de gebruiker of toepassing nodig heeft, en zijn niet beperkt tot de vooraf gedefinieerde gegevenstypen die in de XML-standaard zijn gedefinieerd. Aangepaste XML-gegevens kunnen worden gemaakt met elke XML-editor en vereisen geen speciale software.

Hoe verplaats ik een kolom in Excel?

Om een kolom in Excel te verplaatsen, selecteert u eerst de hele kolom door op de kolomkop te klikken. Houd vervolgens de muisknop ingedrukt en sleep de kolom naar de nieuwe locatie. Laat de muisknop los wanneer de kolom zich op de gewenste plaats bevindt.

Door Ethelinda

Vergelijkbare artikelen

Kan ik een extra router plaatsen? :: Hoeveel mails krijg je per dag?
Handige links