Huis > W > Wat Is De Grootste Cupmaat Die Er Bestaat?

Wat is de grootste cupmaat die er bestaat?

Norma Stitz heeft officieel de grootste borsten ter wereld. En dat is vooral uitzonderlijk als je weet dat haar cup 102 ZZZ helemaal puur natuur is. De Amerikaanse vrouw is nu al twaalf jaar recordhouder in het Guinness Book of Records.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang bestaat adres onbekend?

Geschiedenis. Het programma werd eerst uitgezonden door Hilversum 3 en later door Radio 2. Sindsdien wordt de landelijke editie van het programma elke zondagmiddag uitgezonden op NPO Radio 5.

Dienovereenkomstig, is er een ander woord voor synoniem?

ander woord, betekenisverwant woord, kopiebegrip, tweelingwoord. synoniem (bn): betekenisverwant, gelijkbetekenend, gelijkluidend. Wat zijn synoniemen en antoniemen? Synoniemen zijn twee woorden die hetzelfde betekenen. Antoniemen zijn woorden die het tegengestelde betekenen. Homoniemen zijn woorden die twee betekenissen hebben.

Dus, wat is een verwijs woord?

Een verwijswoord is meestal een woord dat verwijst naar een specifiek ding of concept. Als je het bijvoorbeeld over een auto hebt, kun je het een "voertuig" noemen. Als je het over een specifiek type auto hebt, kun je het een "sedan" of een "SUV" noemen. Trouwens, wat is de eerste meme? De term "meme" werd voor het eerst bedacht door de Britse bioloog Richard Dawkins in zijn boek The Selfish Gene uit 1976. Dawkins beschreef memes als een eenheid van culturele informatie die van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Het eerste bekende gebruik van de term "meme" in de context van de internetcultuur was in een Usenet-post uit 1993. In dit bericht plaatste een gebruiker een foto van een chagrijnige kat met het onderschrift "I hate Monday's". Dit was een van de eerste voorbeelden van een afbeelding met een onderschrift dat op grote schaal op het internet werd verspreid.
Het is moeilijk om definitief te zeggen wat de eerste meme was, want er zijn veel kanshebbers. De afbeelding van de chagrijnige kat is echter een sterke kandidaat voor de titel van eerste meme.

Gerelateerde artikelen

Waaruit bestaat een bestandsnaam?

Wanneer een bestand wordt opgeslagen, wordt de naam gegeven. Wanneer u het bestand wilt openen, hebt u een unieke naam nodig. De tekens komen niet voor in de bestandsnaam.

Mensen vragen ook: hoe wordt je een meme?

Als van een bepaalde video of afbeelding in een korte tijd veel verschillende contexten opduiken, waaraan telkens iets anders is, en waaraan een groot aantal mensen deelnemen, wordt hij al vlug een meme genoemd. Vervolgens, wat betekent meme in belgie? Grootmoeder =een heleboel synoniemen in het dialect voor grootmoeder. In het Vlaams bestaan onder andere: bomma, meme, metje (of metjen of metj`n), moemoe en moeke, in het Fries: beppe en in nog andere dialecten best......

Wat is een grappige meme?

een meme is een grappig plaatje of filmpje op het internet. wat zich verspreid op door sociale media rond gaat. Wat do you meme spel? Het spel "What do you meme?" is een kaartspel waarin spelers strijden om de grappigste meme te maken. Het spel wordt gespeeld met een stapel kaarten waarop telkens een andere foto staat afgebeeld. De spelers trekken om de beurt kaarten en kiezen dan een bijschrift bij de foto. De speler die de grappigste meme maakt, wint de ronde.

Wat is een meme uitspraak?

Een meme statement is een online statement of bericht dat humoristisch of provocerend bedoeld is. Meme statements worden vaak gemaakt als reactie op actuele gebeurtenissen of trends in de populaire cultuur.

Door Goldenberg Schelling

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn membraan toetsenborden? :: Wat is een MEM?
Handige links