Huis > I > Is Microsoft 365 Maandelijks Opzegbaar?

Is Microsoft 365 Maandelijks opzegbaar?

Het voordeel van een maandelijks abonnement is dat deze maandelijks opzegbaar is. Ik zal een zo volledig mogelijk overzicht geven van de verschillende Office licenties of Microsoft 365 abonnementen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Tinder Gold Maandelijks opzegbaar?

Open de app op uw telefoon en tik op uw profielicoon om naar de instellingen te gaan. Er is een Manage Payment Account. U kunt de stappen volgen bij Abonnement opzeggen.

Mensen vragen ook: hoe kan ik een microsoft account verwijderen?

Selecteer Start> Instellingen> Accounts> e-mailaccounts & accounts. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen. Bovendien, hoe kom ik in contact met microsoft? Consumenten. Als consument kun je terecht bij onze klantenservice 020-5001500.

Daarvan, is onedrive maandelijks opzegbaar?

Ja, u kunt uw abonnement op elk moment opzeggen. Trouwens, hoe kan ik betalen voor microsoft 365? Er zijn een paar manieren om voor Microsoft 365 te betalen:
1. U kunt er rechtstreeks voor betalen. Dit geeft u een eenmalige betaling voor het product.
2. U kunt een abonnement nemen. Dan betaalt u doorlopend voor het product.
3. U kunt het bij bepaalde apparaten geleverd krijgen. Sommige pc's worden bijvoorbeeld geleverd met een gratis jaar Microsoft 365.
U kunt Microsoft 365 ook gratis krijgen als u student of leraar bent.

Gerelateerde artikelen

Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft-account?

Fix Windows inlog problemen. U moet uw internetverbinding controleren. Als u uw wachtwoord niet weet, controleer het dan. Uw PIN-code moet opnieuw worden ingesteld. Uw wachtwoord moet opnieuw worden ingesteld. U moet zich aanmelden met een andere account. Meld u aan in de veilige modus. Een tijdelijk profiel is vereist om u aan te melden.

Hoe zeg je Xbox Live op?

Druk op de Xbox-knop  op uw controller. Ga naar Profiel en systeem > Instellingen > Account > Abonnementen. Selecteer uw abonnement en volg de stappen om te annuleren. Mensen vragen ook: kan gebruikersaccount niet verwijderen? Om een gebruiker te verwijderen kun je dit aanhouden: Open Gebruikersaccounts door achtereenvolgens te klikken op de knop Start. , op Configuratiescherm, op Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht en op Gebruikersaccounts. Klik vervolgens op Een ander account beheren.

Hoe verwijder je een Google-account van een apparaat?

Computers en apparaten verwijderen uit uw lijst met vertrouwde apparaten

  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder 'Inloggen bij Google' op Verificatie in twee stappen.
  4. Tik op Alles intrekken bij 'Apparaten die u vertrouwt'.
Trouwens, hoe kan ik mijn microsoft-account veranderen? Er zijn een paar manieren om uw Microsoft-account te wijzigen:
1. Als u een Microsoft-account hebt en u het e-mailadres of wachtwoord dat daaraan is gekoppeld wilt wijzigen, gaat u naar de aanmeldingspagina van de Microsoft-account en selecteert u "E-mailadres of wachtwoord vergeten?". Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in, selecteer Ik gebruik deze account nog steeds en volg vervolgens de gegeven instructies.
2. Als u het e-mailadres dat aan uw Microsoft-account is gekoppeld wilt wijzigen maar hetzelfde wachtwoord wilt behouden, meldt u zich aan bij uw Microsoft-account en selecteert u Meer > Beveiliging > Basisprincipes voor beveiliging. Onder E-mail selecteert u E-mail toevoegen en volgt u de instructies.
3. Als u het wachtwoord voor uw Microsoft-account wilt wijzigen, gaat u naar de aanmeldingspagina van uw Microsoft-account en selecteert u "E-mailadres of wachtwoord vergeten?". Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in, selecteer Ik gebruik dit account nog steeds en volg vervolgens de gegeven instructies.

Dienovereenkomstig, is microsoft support gratis?

Microsoft-ondersteuning is gratis voor persoonlijk gebruik. Als u hulp nodig hebt voor zakelijke doeleinden, moet u een ondersteuningsplan aanschaffen. Zie voor meer informatie de volgende link: https://support.microsoft.com/en-us/help/12379/microsoft-store-contact-support

Door Karlise Carrabotta

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik Microsoft niet bellen? :: Hoe installeer ik Microsoft Office op macbook?
Handige links