Huis > W > Wat Kun Je Met Microsoft Forms?

Wat kun je met Microsoft Forms?

Met Microsoft Forms kunt u enquĂȘtes, toetsen en peilingen houden en snel de resultaten bekijken die binnenkomen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet meer inloggen met mijn Microsoft-account?

Fix Windows inlog problemen. U moet uw internetverbinding controleren. Als u uw wachtwoord niet weet, controleer het dan. Uw PIN-code moet opnieuw worden ingesteld. Uw wachtwoord moet opnieuw worden ingesteld. U moet zich aanmelden met een andere account. Meld u aan in de veilige modus. Een tijdelijk profiel is vereist om u aan te melden.

Vervolgens, hoe maak je een microsoft form anoniem?

Open het formulier of de toets die u wilt beheren. Selecteer het pictogram Meer formulierinstellingen naast Delen en selecteer vervolgens Instellingen. Selecteer Iedereen met de koppeling kan antwoordenals het formulier ook toegankelijk moet zijn voor personen buiten de school. Hoe gebruik ik Forms? Klik eerst op het plusje binnen het gewenste team kanaal:

  1. Zoek vervolgens Forms als app op en klik hier op:
  2. Hierna kan je kiezen, of je een nieuw of bestaand Formulier wilt toevoegen:
  3. Nadat je je keuze gemaakt hebt, klik je op opslaan en het formulier zal getoond worden binnen je team.

Wat dit betreft, hoe maak ik een digitaal formulier?

Er zijn veel manieren om digitale formulieren te maken. U kunt een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word of Google Docs gebruiken, of u kunt een webgebaseerde formulierbouwer zoals Wufoo of JotForm gebruiken.
Om een formulier in een tekstverwerkingsprogramma te maken, moet u eerst een document maken. Vervolgens kunt u formuliervelden toevoegen door naar het tabblad Invoegen te gaan en het type formulierveld te selecteren dat u wilt toevoegen. U kunt bijvoorbeeld een tekstveld, een selectievakje of een keuzerondje toevoegen.
Om een formulier te maken met een web-based form builder, moet u eerst een account aanmaken en vervolgens inloggen. Zodra u bent ingelogd, kunt u een nieuw formulier maken door op de knop "Nieuw formulier maken" te klikken. Vervolgens kunt u formuliervelden toevoegen door ze naar het formulier te slepen. Hoe maak je een Google formulier? Een Google-formulier maken is een eenvoudig proces dat in een paar stappen kan worden voltooid. Log eerst in op uw Google-account en open de Google Formulieren-app. Klik vervolgens op het pictogram "+" om een nieuw formulier te maken. Geef uw formulier een titel en beschrijving en begin vervolgens met het toevoegen van vragen. Om een vraag toe te voegen, klikt u op het pictogram "+" naast het veld "Vragen". Dit opent een nieuw vragenvenster waarin u het type vraag kunt selecteren dat u wilt toevoegen. Als u alle vragen hebt toegevoegd, klikt u op de knop "Verzenden" om uw formulier met anderen te delen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn Microsoft-account herstellen?

U kunt het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen door het e-mailadres, telefoonnummer of de Skype-naam in te voeren waarmee u zich aanmeldt. U wordt gevraagd waar u de beveiligingscode vandaan wilt halen. Selecteer Code verzenden om de gevraagde informatie in te voeren.

Men kan zich ook afvragen: hoe veilig is microsoft forms?

Ja, Microsoft Forms wordt versleuteld wanneer deze inactief is en wordt overgedragen. Voor meer informatie over versleuteling in Office 365, zoekt u naar Complianceaanbiedingen voor Microsoft Office 365 in de Microsoft Service Trust Portal. Waar wordt Microsoft Forms opgeslagen? Microsoft Forms gegevens worden opgeslagen op servers in de Verenigde Staten, met uitzondering van gegevens voor europese tenants. De gegevens voor europese tenants worden opgeslagen op servers in Europa.

Is er een Microsoft Forms app?

Forms gebruiken in uw favoriete apps

Forms kan worden gebruikt in de Microsoft 365-toepassingen die u kent en graag gebruikt, zoals Excel, SharePoint, Teams en andere.
Wat kost Microsoft Forms? Microsoft Forms is een gratis service die is inbegrepen bij een Microsoft 365-abonnement. Er zijn geen extra kosten voor het gebruik van Microsoft Forms.

Hoeveel vragen in Microsoft Forms?

Er is geen limiet aan het aantal vragen dat u in Microsoft Forms kunt stellen.

Door Barbey

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een gedownload formulier invullen? :: Hoe heet schermtijd bij Samsung?
Handige links