Huis > W > Welke Kabels Moeten In De Modem?

Welke kabels moeten in de modem?

Wandcontactdoos naar modem

Wil jij een rechtstreekse verbinding van de wandcontactdoos naar het modem, dan kun je gebruik maken van een coax kabel met een vrouwelijke IEC connector en een mannelijke F connector. De vrouwelijk IEC connector past in de contactdoos en de mannelijke F connector is geschikt voor het modem.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dus, hoe ziet een hoofdaansluiting eruit?

Vind je hoofdaansluiting

Dit zijn de kenmerken van de hoofdaansluiting bij jou thuis: Een witte wandcontactdoos met 1 of 2 aansluitingen. Zit in de meterkast of in de kamer. Er gaat een groene kabel in de wandcontactdoos.
Hoe sluit je een router aan op een modem? Sluit het modem met een utp netwerk kabel aan op de WAN poort van de router. Vervolgens zet je eerst je modem aan en wacht je tot deze helemaal is opgestart. Daarna zet je de router aan. Nu zou alles moeten werken en kun je verbinden met het draadloze netwerk die je herkent aan de naam die je hem zelf hebt gegeven.

Vervolgens, welke kabel tussen modem en router?

Het meest gebruikte type kabel om een modem met een router te verbinden is een Ethernet-kabel. Ethernet-kabels zijn meestal geel of oranje en hebben een rechthoekige connector aan elk uiteinde. Hoe verbind je internetkabel? Om een internetkabel aan te sluiten, zoek je eerst de juiste poort op je computer. Dit is meestal een rechthoekige poort aan de achterkant van je toren, of een dunnere poort aan de zijkant. Zodra je de poort hebt gevonden, steek je het uiteinde van de kabel met de rechthoekige kop in de poort. Zorg ervoor dat de kabel helemaal in de poort zit.
Als uw computer geen ingebouwde ethernetpoort heeft, moet u een USB-naar-ethernet-adapter gebruiken. Steek hiervoor de adapter in een USB-poort van uw computer. Steek vervolgens het uiteinde van de internetkabel in de adapter.
Zodra de kabel in de poort of adapter is gestoken, moet het andere uiteinde in uw router worden gestoken. Uw router staat waarschijnlijk in de buurt van uw computer. Zodra de kabel in de router is gestoken, kunt u verbinding maken met het internet.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Welke kabel nodig voor Ziggo modem?

Een goede Ziggo coaxkabel is ongeveer 7 mm dik en heeft een kern van ongeveer 1 mm dik. Een wat dikkere kern zorgt namelijk voor een lagere demping en dus minder signaalverlies. De kern bepaalt daarnaast de kwaliteit van het signaal. Een 100% koperen kern is daarom de allerbeste keuze. Bovendien, welke kabel tussen isra en modem? Je gebruikt een UTP-kabel direct op het ISRA-punt, en je modem aan de andere kant. Zo kun je het modem overal neerzetten waar je maar wilt.

Vervolgens, hoe experiabox aansluiten?

Plaats het modem zo dicht mogelijk bij de hoofdaansluiting. De DSL-kabel met grijze uiteindes is al aangesloten op je hoofdaansluiting. Steek het andere grijze uiteinde in de DSL-aansluiting van het modem. Gebruik altijd de bijgeleverde stroomadapter om de Experia Box aan te sluiten op het elektriciteitsnet. En nog een vraag, wat voor hoofdaansluiting heb ik? Aansluiting opvragen via de website van uw netbeheerder

Weet u niet welke netbeheerder u heeft? Dit kunt u weer opvragen bij https://www.eancodeboek.nl. Vul uw postcode, huisnummer met meternummer in bij 'Mijn huisaansluiting' en u ziet meteen welke aansluiting u heeft.

Je kunt ook vragen waar kan ik de hoofdaansluiting vinden?

De plek van de hoofdaansluiting

De hoofdaansluiting vind je meestal in de meterkast of aan de muur in een hoek van de woonkamer. Kun je het niet vinden? Kijk dan ook eens in de gang, onder vensterbanken of in de kelder.

Door Stephens Knocke

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik of ik een ISRA-punt heb? :: Hoe sluit ik een router aan op mijn modem?
Handige links