Huis > K > Kan Je Mov Afspelen Op Windows?

Kan je MOV afspelen op Windows?

Apple QuickTime Player en VLC Media Player kan worden gebruikt voor het openen en de inhoud van deze MOV-bestanden in zowel Mac-platforms en Windows-computers en Windows Media Player is ook geïntegreerd met het afspelen van de functionaliteit van deze . mov bestanden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Hoe open ik MOV bestanden?

Programma's die het bestand MOV openen

  1. QuickTime Player. Windows Media Player. Creator NXT Pro. PowerDVD. VLC media player.
  2. VLC media player. Mobile Media Converter. Xine. Totem. Transcoder.
  3. QuickTime Player. Roxio Popcorn. VLC media player. Mobile Media Converter. Aimersoft DVD Ripper.
  4. VLC media player for Android.
Je kunt ook vragen hoe krijg ik een filmpje van mov naar mp4? Zo converteer je een MOV-video naar een MP4-video.
  1. Selecteren. Upload een MOV-video vanuit je apparaat. De video kan maximaal 1 uur lang zijn.
  2. Converteren. De video wordt automatisch geconverteerd.
  3. Downloaden. Download de MOV meteen als een nieuw MP4-bestand.

Hoe kan ik WMV bestanden afspelen op Mac?

Er zijn een paar manieren om WMV-bestanden af te spelen op de Mac. De eerste is om de QuickTime speler te gebruiken. QuickTime is een mediaspeler die op alle Mac-computers is geïnstalleerd. Om QuickTime te gebruiken om een WMV-bestand af te spelen, dubbelklikt u gewoon op het bestand om het te openen in QuickTime. De tweede manier om WMV-bestanden op de Mac af te spelen is met de VLC-mediaspeler. VLC is een gratis mediaspeler die van het internet kan worden gedownload. Om VLC te gebruiken om een WMV-bestand af te spelen, opent u VLC en gaat u naar het menu "Bestand". In het menu "Bestand" selecteert u "Bestand openen". Er wordt een bestandsbrowservenster geopend. Zoek het WMV-bestand dat u wilt afspelen en klik op "Openen". De derde manier om WMV-bestanden op de Mac af te spelen is met de Flip4Mac WMV Player. Flip4Mac is een betaalde mediaspeler die kan worden gedownload van het internet. Om Flip4Mac te gebruiken om een WMV-bestand af te spelen, opent u Flip4Mac en gaat u naar het menu "Bestand". In het menu "Bestand" selecteert u "Openen". Een bestandsbrowser venster wordt geopend. Zoek het WMV-bestand dat u wilt afspelen en klik op "Openen". Hoe kan ik MOV omzetten in AVI? Er zijn een paar verschillende manieren om een MOV-bestand naar een AVI-bestand te converteren. Eén manier is om een gratis online bestandsconverter zoals Zamzar.com te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van een gratis video converter programma zoals Handbrake. En tenslotte kun je een betaald video converter programma gebruiken zoals Wondershare Video Converter Ultimate. Elke methode is vrij eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Hoe kan ik Windows Media Player installeren?

Selecteer hiervoor de knop Start en vervolgens Instellingen > Apps > Apps en functies > Beheren optionele functies > Een functie toevoegen > Windows Media Player en selecteer Installeren. En nog een vraag, hoe kan ik een .mov bestand verkleinen? Om dit te doen zoekt u het gewenste MOV-bestand op en klikt u er met de rechtermuisknop en kies eigenschappen. Ga vervolgens naar Algemeen > Gevorderd. Vink het selectievakje aan naast Comprimeer de inhoud om de schijfruimte te besparen. Klik daarna op OK en het bestand wordt opgeslagen in een kleinere versie.

Wat dit betreft, wat is mp4 bestand?

M. Extensie die aangeeft dat het betreffende bestand een gecomprimeerd videobestand is. De gebruikte compressietechniek wordt veel toegepast in mobiele apparatuur, zoals mobiele telefoons met video-opnamefunctie. Wat is een AVI bestand? Audio Video Interleave (AVI) is een multimediacontainer (videobestand) geïntroduceerd door Microsoft in november 1992 als deel van de Video for Windows-technologie. AVI-bestanden bevatten zowel audio- als videodata in een standaardcontainer, die het gelijktijdige afspelen van beide toelaat.

Trouwens, hoe zet je een video om naar mp4?

Opslaan in een video-indeling

  1. Selecteer Bestand > Exporteren.
  2. Open de lijst Bestandsindeling en selecteer de juiste video-indeling(MP4 of MOV).
  3. Selecteer de beste videokwaliteit: Presentatiekwaliteit,internetkwaliteitof Lage kwaliteit.

Door Grace

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een filmpje om in een MP4 bestand? :: Hoe kan ik een MOV bestand afspelen?
Handige links