Huis > W > Wat Is Airplay 2?

Wat is AirPlay 2?

En dat zijn er intussen behoorlijk veel – voor Android, Apple iOS en PC/Mac. Je drukt gewoon op het kleine icoontje in je muziek-app en selecteert een luidspreker of apparaat – en dan wordt je muziek afgespeeld in één of meerdere kamers tegelijkertijd, afhankelijk van hoe je alles hebt ingesteld in de Google Home-app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met AirPlay doen?

Het is eenvoudig om muziek of video van je computer naar een draadloze luidspreker of Apple TV te streamen. Als je je vergrote scherm op een monitor wilt laten zien, kun je AirPlay gebruiken. Het apparaat moet verbonden zijn met hetzelfde netwerk als je telefoon.

Hoe kan ik radio luisteren via Sonos?

Radio via Sonos luisteren via de app

Als jij een Sonos speaker in je smart home hebt staan, is de kans groot dat je ook gebruik maakt van de Sonos app. Daar ontdek je de mogelijkheid voor internet radio. Selecteer daar simpelweg het radio station wat jij wil luisteren en laat je Sonos speaker deze zender afspelen.
Wat dit betreft, welke apps werken met sonos? De 7 beste streamingdiensten voor Sonos

  • Spotify.
  • Apple Music.
  • Deezer Elite.
  • Tidal.
  • Google Play.
  • SoundCloud.
  • TuneIn.

Je kunt ook vragen hoe kun je youtube op de achtergrond afspelen?

Er zijn een paar manieren om YouTube op de achtergrond af te spelen. Een manier is om de YouTube-app op uw telefoon te gebruiken. U kunt de app openen en beginnen met het afspelen van een video, druk vervolgens op de home-knop om de app te minimaliseren. De video blijft op de achtergrond spelen.
Een andere manier om YouTube op de achtergrond af te spelen is door de Safari webbrowser op je iPhone te gebruiken. Je kunt naar YouTube.com gaan en beginnen met het afspelen van een video, druk dan op de home knop om de Safari app te minimaliseren. De video blijft op de achtergrond spelen. Wat kost Sonos Tube? De Sonos Tube is een draagbare luidspreker die verkrijgbaar is voor $199.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik AirPlay op mijn iPhone?

Houd uw vinger op de groep regelaars in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op de luidsprekers of tv's waarop u de huidige audio wilt afspelen.

Mensen vragen ook: hoe verbind je sonos met spotify?

Met Spotify en Sonos kun je je favoriete muziek zoeken en afspelen. Beheer je muziek met de Spotify-app, de Sonos-app of via je stem met Alexa. Je kunt het ook op afstand bedienen met Spotify Connect of Apple Airplay. Dienovereenkomstig, kan sonos niet vinden? Houd de pauzeknop of de Join knop ingedrukt terwijl je de stekker terug in het stopcontact steekt. Blijf deze knop ingedrukt houden. Het lampje begint na 10 seconden wit te knipperen. Na ongeveer 30 seconden begint het lampje oranje te knippen.

Dit in overweging nemend, kan niet afspelen verbinding met spotify verbroken?

Start de Spotify-app opnieuw op. Log uit en log daarna weer in. Zorg ervoor dat de app up-to-date is. Sluit apps die je niet gebruikt af. Kan geen verbinding maken met wifi Sonos? Meestal lost het probleem zich op las je even de Sonos apparaten van de stroom haalt, de router van de stroom haalt (resetten is niet nodig) en weer volledig op laat starten en daarna de Sonos apparaten één voor één weer aansluit (laat ze even helemaal opstarten voor je de volgende aansluit).

Je kunt ook vragen hoe installeer ik mijn sonos opnieuw?

Sonos Connect Resetten

  1. Haal de stekker uit het stopcontact.
  2. Druk de Play/Pauze toets in en houd hem ingedrukt totdat de Connect oranje/wit gaat knipperen.
  3. Laat de Play/Pauze toest nu los en wacht tot de LED groen knippert.
  4. Klaar, het Sonos apparaat is gereset!

Door Carlick Viggiani

Vergelijkbare artikelen

Hoe streamen naar oude versterker? :: Hoe krijg ik mijn muziek op Sonos?
Handige links