Huis > H > Hoe Voeg Je Een Apparaat Toe Aan Itunes?

Hoe voeg je een apparaat toe aan iTunes?

Klik in de iTunes-bibliotheek op 'Gedownload' in de zijbalk aan de linkerkant. Opmerking: Je kunt alleen onderdelen toevoegen die je naar een apparaat hebt gedownload. Klik met de rechtermuisknop op een onderdeel, kies 'Toevoegen aan apparaat' en kies vervolgens je apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Hoe zet je automatisch synchroniseren uit iPhone?

Je kunt op andere apparaten toegang krijgen tot de inhoud van je telefoon door het automatisch synchroniseren van inhoud in te schakelen. Druk op Instellingen. Druk op iTunes Store en App Store. Druk op de indicator naast het gewenste type inhoud om de functie in of uit te schakelen. Is iTunes hetzelfde als muziek? Apple maakte deze week bekend dat het iTunes overboord gooit. Het iconische muziek- en mediaprogramma op Mac wordt vervangen door drie aparte apps voor muziek, podcasts en film. Maar wat betekent dat voor jouw muziekcollectie in iTunes? We zetten het voor je op een rijtje.

Wat is een goede muziek app voor iPhone?

Er zijn veel goede muziek-apps beschikbaar voor iPhone. Enkele van de populairste en best beoordeelde muziek-apps zijn Pandora, Spotify, iHeartRadio en Apple Music. Deze apps bieden een grote verscheidenheid aan functies en stellen gebruikers in staat hun luisterervaring aan te passen. Enkele van de belangrijkste functies van deze apps zijn de mogelijkheid om aangepaste afspeellijsten te maken, naar radiostations te luisteren en muziek offline te streamen. Dienovereenkomstig, wat kost een abonnement op apple music? Een abonnement op Apple Music kost 9,99 dollar per maand in de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen

Is iTunes gratis?

Een handig overzicht van al het materiaal dat je op je pc, Mac of ander Apple-apparaat hebt staan, vind je in de iTunes-bibliotheek. Je kunt het programma gratis verkrijgen via de site van Apple. Je kunt het downloaden voor zowel Windows als Mac.

Wat dit betreft, hoe synchroniseer ik mijn iphone met mijn computer?

Materiaal synchroniseren via wifi

  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.
Men kan zich ook afvragen: waarom synchroniseert mijn ipad niet met mijn iphone? Je kunt ook zelf handmatig de synchronisatie starten op je iPhone of iPad door te gaan naar Instellingen > Algemeen > Wi-Fi iTunes-synchronisatie. Mocht het na bovenstaande stappen niet lukken om je toestel draadloos te synchroniseren, herstart dan zowel je iPhone of iPad en Mac.

Dus, waar vind ik synchroniseren op iphone?

Ga op het iOS-apparaat naar Instellingen / Algemeen / Wi-Fi iTunes-synchronisatie en tik op de computer waarmee je wilt synchroniseren. Tik op de blauwe tekst Synchroniseer nu. De synchronisatie start ook automatisch als op de oplader is aangesloten. Daarvan, hoe kan ik muziek omzetten naar mp3? Audio converters. Eenvoudige, compacte tool voor het omzetten van audiobestanden. FlicFlac werkt meteen (geen installatie) en is te vinden in het menu onder de rechtermuisknop in Windows. Dit programma converteert APE, FLAC, MP3, OGG en WAV-bestanden.

Mensen vragen ook: hoe maak ik van een m4a een mp3 bestand?

M4A naar MP3 converters

  1. Ga naar Cloud Convert.
  2. Klik op Select Files om je M4A bestand te uploaden.
  3. Standaard wordt het M4A-bestand omgezet naar een MP3 met een variable bitrate van 250 kbps.
  4. Klik op Start Conversion om te beginnen met omzetten.

Door Rufford Peterkin

Vergelijkbare artikelen

Kun je met Spotify gratis muziek downloaden? :: Hoe zet ik mijn muziek op iTunes?
Handige links