Huis > W > Waarom Krijg Ik Een Verificatiecode Van Netflix?

Waarom krijg ik een verificatiecode van Netflix?

De code wordt via e-mail of sms naar de eigenaar van het account gestuurd. "Deze test is gemaakt om te verzekeren dat mensen die Netflix-accounts gebruiken ook bevoegd zijn om dat te doen", zegt Netflix tegen The Verge.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Je kunt ook vragen hoe vergrendel je je netflix-account?

Als je de toegang tot een bepaald profiel op jouw account wilt beperken, kun je het beschermen met een pincode voor Profielvergrendeling. Als je al toegang hebt tot een profiel en je wordt gevraagd een pincode in te voeren voor het afspelen van een serie of film, lees dan meer over pincodes op accountniveau. Waar vind ik de code van Netflix? Mobiele apparaten

  1. Open een mobiel browservenster.
  2. Log in op de Netflix-website en ga naar je account.
  3. Selecteer Servicecode onderaan de pagina.
  4. Je servicecode wordt weergegeven.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn netflix-account delen?

De beste manier om je Netflix-account te delen is door een Netflix-cadeaukaart te gebruiken. Met een Netflix-cadeaukaart kun je de ontvanger een code geven waarmee ze hun eigen Netflix-abonnement kunnen verzilveren. Op deze manier kunnen ze meteen beginnen met kijken, en kunt u uw account gewoon blijven gebruiken. Dienovereenkomstig, waarom kan ik niet meer inloggen op netflix? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u niet meer kunt inloggen op Netflix. Het is mogelijk dat uw abonnement is verlopen en dat u het moet verlengen. Of, er kan een probleem zijn met de betalingsmethode die u in het bestand hebt. Als uw betaalmethode niet langer geldig is of uw abonnement is geannuleerd, moet u uw accountgegevens bijwerken. U kunt dit doen door naar de website van Netflix te gaan en te klikken op het gedeelte "Uw account". Als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen, moet u wellicht contact opnemen met de klantenservice van Netflix voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe kan ik mijn Netflix wachtwoord veranderen?

Log in bij de Netflix-website om je wachtwoord te wijzigen vanaf de pagina Account (niet vanuit een Kids-profiel). Stuur jezelf een e-mail voor het resetten van je wachtwoord als je niet kunt inloggen met je huidige wachtwoord. Hoe Netflix op 2 schermen kijken? Je Netflix account mag op een onbeperkt aantal apparaten gebruikt worden. Dit kan alleen niet tegelijkertijd. Afhankelijk van het abonnement dat je hebt, kan er op 1, 2 of 4 schermen tegelijkertijd gekeken worden. Daardoor kun je met één account toch met meerdere mensen kijken.

Hoeveel mensen mogen er op een Netflix account?

Met profielen hebben mensen in één huishouden hun eigen gepersonaliseerde gedeelte op Netflix. Eén Netflix-account kan maximaal vijf profielen bevatten. Opmerking: Profielen zijn niet beschikbaar op apparaten die voor 2013 zijn geproduceerd. Je kunt ook vragen hoe duur is netflix voor 2 personen?

AbonnementPrijs p/mOmschrijving
Standaard€ 11,99Bij standaard kijk je Netflix op twee schermen tegelijk met HD.
Premium€ 15,99Bij de premium abonnement heb je de mogelijkheid om op vier schermen tegelijk te kijken met HD en Ultra HD.

Dienovereenkomstig, kan iemand anders op mijn netflix?

Netflix biedt niet de mogelijkheid om individuele apparaten los te koppelen. Wel kun je alle apparaten uitloggen via 'Sign out of all devices' (staat ook in dezelfde accountinstellingen) en je wachtwoord wijzigen via 'Change password'.

Door Yacano Wojtczak

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder je een apparaat van Netflix? :: Hoe kan je je lijst in Netflix verwijderen?
Handige links