Huis > H > Hoe Ziet Een Hub Eruit?

Hoe ziet een hub eruit?

Een hub is net als een switch een apparaat in de infrastructuur van een netwerk. Het Engelse woord hub betekent naaf. Men kan hierbij denken aan de naaf in een fietswiel, het middelpunt van de spaken, die alle kanten opgaan. In een computernetwerk is een hub het middelpunt van de aangesloten computers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom ziet niet iedereen mijn berichten op Facebook?

Waarom ziet niet iedereen mijn updates? Niet iedereen zit te wachten op alle posts uit zijn netwerk, aldus Facebook. Om de gebruiker te beschermen, is er een systeem opgezet dat alle posts filtert van vrienden en bedrijven die je volgt.

Dienovereenkomstig, wat is het grote nadeel van een tegenwoordige hub?

Er is echter een groot en belangrijk nadeel aan hubs. De bandbreedte van een hub moet gedeeld worden door alle apparaten die ermee verbonden zijn. Immers, op het moment dat de hub data ontvangt op een poort en opnieuw uitstuurt op alle poorten, kan er geen andere communicatie plaatsvinden. En nog een vraag, wat kost een hub? Dit zijn de prijzen voor de Service Hub:

Free (gratis versie) Starter (vanaf 46 euro per maand) Professional (vanaf 368 euro per maand) Enterprise (vanaf 1.110 euro per maand)

Men kan zich ook afvragen: waar gebruik je een hub voor?

Een hub is een apparaat waarmee meerdere computers verbinding met elkaar kunnen maken en bronnen kunnen delen, zoals een internetverbinding, een printer of een externe harde schijf. Hubs zijn er in verschillende maten en stijlen, van kleine, goedkope USB-hubs tot grotere, duurdere modellen die meerdere computers en apparaten ondersteunen. Dienovereenkomstig, wat is het verschil tussen een hub en een router? Een hub is een netwerkapparaat waarmee meerdere computers met elkaar kunnen worden verbonden. Een router is een netwerkapparaat dat verschillende netwerken met elkaar verbindt.

Gerelateerde artikelen

Hoe ziet een AZERTY toetsenbord eruit?

AZERTY is een systeem van indeling van de toetsen op toetsenborden en schrijfmachines, waarbij de eerste rij letters begint met de A, Z, E, R, T en Y. Het is de meest voorkomende indeling in zowel België als Frankrijk.

Trouwens, wat een hub?

[hardware] - Een hub is net als een switch een apparaat in de infrastructuur van een netwerk. Het Engelse woord 'hub' betekent 'naaf'. Men kan hierbij denken aan de naaf in een fietswiel, het middelpunt van de spaken, die alle kanten opgaan. In een computernetwerk is een hub het middelpunt van de aangesloten computers. Wat is gesorteerd op hub? Sorteren en bundelen

De goederen worden op de hub gesorteerd op afleveradres en daarna op een logische aflevervolgorde langs de verschillende locaties ingeladen.

Dienovereenkomstig, wat is de afkorting van hub?

> Weet iemand waar de afkorting HUB voor staat ? Het is geen afkorting, het betekent: spil, as, naaf, middelpunt(fig.) Dienovereenkomstig, waar op letten bij usb hub? Je moet op een paar dingen letten als je een USB-hub gaat kopen. Kijk bijvoorbeeld of er een adapter bij zit. Ook het aantal USB-poorten kan verschillen. Bij het kopen van een USB-hub moet je echter niet alleen op de prijs en het aantal USB-poorten letten.

Dus, waarom usb hub met voeding?

Een usb hub zonder voeding verdeelt alle energie vanuit de usb poort van de laptop of pc over de verschillende aangesloten apparaten. Dit is ongeveer 500 mA. Sluit je veel apparaten tegelijkertijd aan, dan kom je mogelijk stroom te kort voor alle poorten. Om dit te voorkomen, kies je voor een usb hub met voeding.

Door Odele Amandeep

Vergelijkbare artikelen

Wat is een logistieke hub? :: Welke harde schijf voor een NAS?
Handige links