Huis > W > Wat Is Extern Beheer?

Wat is extern beheer?

Als extern beheer is ingeschakeld, hebt u geen toegang tot de computer, maar kunt u wel bepalen wie er toegang tot de computer heeft. Nadat u extern beheer hebt ingeschakeld, definieert u Remote Desktop-beheerders voor de computer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Wie kan zien wat je opzoekt?

Het is echter wel zo dat de netwerkbeheerder altijd kan zien welke sites jij allemaal bezoekt, ongeacht of het gaat om internet via een kabel of internet via de wifi. Alleen als je een site bezocht hebt die gebruik maakt van HTTPS kan jou netwerkbeheerder niet zien welke site dit was. Wat kan werkgever zien? Een werkgever kan en mag ook een aangepaste policy opstellen, zoals een gedragscode voor surfen en mailen op het werk. Of een social media policy. Daarin staan de basisregels opgesomd over wat kan en wat niet, hoe controles op het internetgebruik gebeuren en welke straffen er kunnen volgen als de code geschonden wordt.

Wat dit betreft, kan je werkgever meekijken op whatsapp?

Als je werkgever toegang heeft tot je telefoon, kan hij waarschijnlijk je WhatsApp-berichten zien. WhatsApp biedt echter end-to-end-encryptie, wat betekent dat je berichten privé zijn en alleen kunnen worden gelezen door de mensen die bij het gesprek betrokken zijn. Kan een werkgever zien of je gevaccineerd bent? Nee, een werkgever kan niet zien of je ingeënt bent. De enige manier waarop een werkgever kan weten of u bent ingeënt, is als u het hem vertelt of uw inentingskaart laat zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op laptop?

De verbinding is hetzelfde.

Wie mag een personeelsdossier inzien?

Wie heeft toegang tot mijn personeelsdossier? Uw personeelsdossier is alleen toegankelijk voor personen voor wie toegang tot deze gegevens noodzakelijk is om hun werkzaamheden te kunnen doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw directe leidinggevende of medewerkers van de afdeling personeelszaken. Trouwens, wat is heimelijk onderzoek? 1. Heimelijk onderzoek. Grootschalige en/of systematische verwerkingen van persoonsgegevens waarbij informatie wordt verzameld door middel van onderzoek zonder dat de betrokkene daarvan vooraf op de hoogte te stellen.

Dienovereenkomstig, kan mijn werkgever mij verbieden ergens anders te werken?

Uw werkgever mag in zo'n geval een verbod op nevenwerkzaamheden in uw arbeidscontract opnemen. Dit kan worden gedaan door een specifieke bepaling in het arbeidscontract of door te verwijzen naar bijvoorbeeld een CAO of personeelshandleiding. En nog een vraag, waar kan ik zien waar ik werk? Bekijk en controleer de gegevens over uw arbeidsverleden en loon in het verzekeringsbericht via Mijn UWV. U kunt het verzekeringsbericht ook gebruiken voor de aanvraag van een hypotheek of lening. Om de gegevens te bekijken moet u inloggen op Mijn UWV. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig.

Dit in overweging nemend, wat is een mdm omgeving?

Wat is Mobile Device Management (MDM)?

Mobile Device Management (MDM) draait om het beheer van alle mobiele apparaten die binnen een bedrijf of organisatie in omloop zijn. Het beheer van de instellingen, gebruikersrechten en beveiligingsbeleid gebeurt allemaal vanaf één centraal punt.

Door Chaker Hennard

Vergelijkbare artikelen

Kan ik mijn Apple ID veranderen? :: Kan je gebeld worden als je telefoon op vliegtuigmodus staat?
Handige links