Huis > H > Hoe Maak Ik Met Windows 10 Verbinding Met Een Extern Bureaublad?

Hoe maak ik met Windows 10 verbinding met een extern bureaublad?

Stel de pc waarmee u verbinding wilt maken, zo in dat externe verbindingen zijn toegestaan:

  1. Controleer of u Windows 10 Pro hebt.
  2. Wanneer u klaar bent, selecteert u Start > Instellingen > Systeem > Extern bureaublad en schakelt u Extern bureaublad inschakelen in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe verbinden met extern bureaublad?

Open het startmenu en typ Verbinding met extern bureaublad en druk op Enter. Typ de computernaam in waar je verbinding mee wilt maken en klik op Verbinden. Je vindt de naam van de externe pc in de app Instellingen / Systeem / Info. Dus, waarom kan ik geen verbinding maken met remote desktop? Remote desktop werkt niet: 6 mogelijke oorzakenen oplossingen

  • Probleem 1: Kan geen verbinding maken.
  • Probleem 2: firewall wordt geblokkeerd.
  • Probleem 3: onjuiste servernaam.
  • Probleem 4: onjuiste terminal server gateway.
  • Probleem 5: de server is onbereikbaar.
  • Probleem 6: kan niet inloggen.
  • ICT hulplijn.

Kan de taak die u probeert uit te voeren niet voltooien omdat Externe bureaublad?

Om dit probleem op te lossen, moet u Remote Desktop inschakelen op de externe computer. Om dit te doen, moet u ingelogd zijn als beheerder op de externe computer. Zodra u bent ingelogd, gaat u naar het Configuratiescherm en klikt u op Systeem. In het dialoogvenster Systeemeigenschappen klikt u op het tabblad Remote. In het tabblad Remote klikt u op het selectievakje naast Allow remote access to this computer. Zodra u Remote Desktop hebt ingeschakeld, zou u zich met de toepassing Remote Desktop Connection moeten kunnen aanmelden bij de computer op afstand. Hoe werkt een extern bureaublad? Een externe desktop is een computer die zich niet in een kast bevindt. De verschillende onderdelen van de computer, zoals het moederbord, de CPU en het geheugen, bevinden zich allemaal in hun eigen behuizing. Deze afzonderlijke onderdelen worden dan met elkaar verbonden om de externe desktop te vormen.
Externe desktops worden vaak gebruikt door bedrijven of organisaties die een groot aantal computers in een kleine ruimte nodig hebben. Ze worden ook gebruikt door particulieren die een op maat gemaakte computer willen hebben.

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Bovendien, hoe maak ik een netwerk tussen twee computers?

Klik in Windows op het pictogram Netwerkverbinding in het systeemvak. Selecteer in de lijst van netwerken het draadloze netwerk waarmee u wilt verbinding maken en klik op Verbinden. Voer de netwerkwachtwoordzin (of de beveiligingscode) voor het geselecteerde draadloos netwerk in en klik op Volgende. Hoe externe toegang inschakelen? Externe toegang tot je computer inschakelen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Typ remotedesktop.google.com/access in de adresbalk.
  3. Klik onder Externe toegang instellen op Downloaden .
  4. Volg de instructies op het scherm om Chrome Remote Desktop te downloaden en te installeren.

Hoe werken remote desktop sessies?

RDS (Remote Desktop Services) is een technologie van Microsoft waarmee gebruikers op afstand toegang krijgen tot een virtuele machine (VM) op een server. IT-beheerders maken op de server een virtuele desktop, die vervolgens aan de gebruiker wordt weergegeven. Hoe werkt Chrome remote desktop? Chrome remote desktop is een Google Chrome-extensie waarmee gebruikers via de Chrome-browser toegang kunnen krijgen tot een andere computer. De extensie kan worden gebruikt om op afstand een andere computer te besturen, of om toegang te krijgen tot bestanden op een andere computer. Om Chrome remote desktop te gebruiken, moet de extensie worden geïnstalleerd op zowel de computer die zal worden bestuurd, als de computer die zal worden gebruikt om de computer te besturen. Zodra de uitbreiding is geïnstalleerd, kan de gebruiker de app Chrome remote desktop starten en het IP-adres invoeren van de computer die hij wil besturen. De gebruiker wordt dan gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord voor de externe computer in te voeren. Zodra de gebruiker de gegevens heeft ingevoerd, kan hij de computer op afstand bedienen alsof hij ervoor zit.

En nog een vraag, kan geen verbinding maken met de externe computer?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Controleer eerst of de externe computer is ingeschakeld en of u het juiste IP-adres of de juiste hostnaam gebruikt. Als u een hostnaam gebruikt, controleer dan of deze naar het juiste IP-adres verwijst. Controleer vervolgens de firewall-instellingen op zowel de lokale als de externe computer om er zeker van te zijn dat poort 3389 (de standaard RDP-poort) open staat. Zorg er tenslotte voor dat de Remote Desktop-service op de externe computer draait.

Door Zamir Skretowicz

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je verbinding met de server? :: Hoe zet je wifi direct aan?
Handige links