Huis > W > Welke Dag Nieuwe Aflevering Walking Dead?

Welke dag nieuwe aflevering Walking Dead?

Aanstaande maandag komt na maanden winterstop aan het wachten eindelijk een eind, want de razend populaire zombieserie The Walking Dead wordt vervolgd op Disney+. Vanaf 21 februari 2022 zal er wekelijks op maandag een nieuwe aflevering van seizoen 11B op de streamingdienst verschijnen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is het einde van de Walking Dead?

Terwijl hij een samenzwering binnen de Commonwealth onderzoekt, komt Eugene achter een scoop van Stephanie en Lance Hornsby. Zij vertellen hem wat zich allemaal afspeelde rond de Commonwealth en hun groep. Het blijkt zelfs dat Eugene's eerste romantische relatie met Stephanie nep was, bedacht door Hornsby. Hoeveel afleveringen zijn er van The Walking Dead seizoen 10?

SeizoenAfleveringenOriginele uitzendingen
Seizoenspremière
9167 oktober 2018
10226 oktober 2019
112422 augustus 2021

Mensen vragen ook: welke aflevering gaat michonne dood?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het niet is onthuld in de show. Veel fans geloven echter dat Michonne zal sterven in de finale van seizoen 10. Daarvan, waar is walking dead season 11 te zien? Walking Dead seizoen 11 is te zien op AMC.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Daarvan, wat is er gebeurd met michonne?

Eindelijk is het dan zover: The Walking Dead neemt afscheid van Michonne. Het personage vertrok in de meest recente aflevering van de serie en kreeg een mooi afscheid. Veel fans waren bang dat Michonne dood zou gaan in haar aflevering. Dat bleek gelukkig voor hen niet te kloppen. Daarvan, hoeveel seizoenen komen er nog van the walking dead? The Walking Dead seizoen 11 deel 2 gaat in februari 2022 van start. Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead keert met acht afleveringen terug in de loop van februari. Komende zondag is in de Verenigde Staten de finale van het eerste deel van het laatste seizoen te zien.

Hoeveel afleveringen van The Walking Dead zijn er?

The Walking Dead
Afleveringen169 (Lijst van afleveringen)
Seizoenen11
Netwerk of omroepAMC FOXlife Fox (Nederland) Fox
Website
Waar is Rick van de Walking Dead? Dat zegt niet direct iets, maar wat nou als Lincoln terug is als Rick Grimes in de serie? De opnames van The Walking Dead vinden al jaren plaats in en rond Atlanta. Het begint er zelfs mee dat Rick Grimes (Lincoln) in een post-apocalyptische wereld naar de stad gaat, die volledig bezet blijkt te zijn door zombies.

Vervolgens, hoeveel seizoenen walking dead op netflix?

In Nederland kun je The Walking Dead bekijken bij zowel Netflix als Disney+. Op Netflix vind je alle seizoenen, maar stopt seizoen 10 bij aflevering 15. Bij Disney+ vind je The Walking Dead bij het aanbod van Star.

Door Augustus

Vergelijkbare artikelen

Hoe laat Walking Dead op Fox? :: Met wie gaat Thomas Shelby trouwen?
Handige links