Huis > H > Hoe Laat Walking Dead Op Fox?

Hoe laat Walking Dead op Fox?

The Walking Dead seizoen 11 deel 2 is vanaf 21 februari 2022 te zien op Disney Plus én elke maandag om 22.00 uur op FOX.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je Excel naar boven afronden?

De functie is beëindigd. Naar. Het getal wordt altijd naar boven afgerond. Als de breuk achter de komma groter is dan of gelijk is aan 0,25, wordt het getal naar boven afgerond.

Hoe lang duurt Walking Dead in totaal?

The Walking Dead komt met het elfde seizoen dan echt tot een einde. Maar hoeveel afleveringen zijn er nog te gaan? AMC kondigde woensdagavond aan dat de serie na het elfde seizoen zal stoppen. Dan zijn er in totaal 177 afleveringen gemaakt, verspreid over elf seizoenen en twaalf jaar. Daarvan, wie gaat er dood in walking dead seizoen 8? Andrea is dood, en Rick is verdwenen.

Welk seizoen komt Negan in The Walking Dead?

Negan komt in The Walking Dead tijdens het zevende seizoen. Hoe gaat Rick dood? Rick zal sterven als hij gedood wordt door een ander.

Gerelateerde artikelen

Hoe laat je je AirPods harder klinken?

Ga naar 'Instellingen' en gebruik de aangepaste geluidsconfiguratie.

Wat dit betreft, hoe oud is michonne?

Danai Gurira, beter bekend als Michonne, stapt uit The Walking Dead. In de loop van seizoen 10 is de welbekende actrice helaas niet meer te zien in de serie. De 40-jarige actrice is in seizoen drie de post-apocalyptische zombie-serie ingewandeld en verlaat deze in de loop van seizoen tien. Hoe is Rick uit de Walking Dead gegaan? Tijdens de aanval wordt Rick neergeschoten, maar hij overleeft de aanval. Wanneer de Governor met een tank over de gevangenishekken walst, besluit Rick te vluchten, maar tijdens de vlucht wordt Lori doodgeschoten en landt ze bovenop Judith, die ook sterft.

En nog een vraag, waar is fear the walking dead te zien?



Netflix

  • Netflix.
  • Pathé Thuis.
  • Disney+
  • HBO Max.
  • Prime Video.
  • NPO Start.
  • Apple TV+
  • Viaplay.
Wat gebeurt er met Rick Grimes? Rick werd meegenomen door een Civic Republic Military-helicopter. In The Walking Dead: World Beyond weten we nu dat Rick meegenomen is naar de Civic Republic. Jadis ruilde hem voor een plek in de stad, zodat zij onder de 200.000 overlevenden kon leven.

Welk seizoen komt Rick terug in The Walking Dead?

Na die zes 'bonus'-afleveringen, staat het 11de en laatste seizoen van The Walking Dead nu écht voor de deur. In de eerste volledige trailer krijgen we een injectie pure nostalgie, inclusief de 'terugkeer' van Rick Grimes (Andrew Lincoln).

Door Chiou Chiappelloni

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een nieuwe Apple ID? :: Welke dag nieuwe aflevering Walking Dead?
Handige links