Huis > W > Wat Is De Nieuwste Update Van Windows 10?

Wat is de nieuwste update van Windows 10?

Zo heeft de Oktober 2020 Update het versienummer 20H2, en de Mei 2021 Update het versienummer 21H1. De eerste jaren werd Windows 10 bij de installatie van een onderdelenupdate altijd opnieuw geïnstalleerd (met behoud van de geïnstalleerde apps en persoonlijke bestanden).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Bovendien, wat is windows 10 21h1?

Windows 10 2021 (versie 21H1)

Het is de nieuwste onderdelenupdate voor Windows 10 en wordt sinds februari getest door de Windows Insiders. Wat opvalt is dat het een erg kleine update is. En er niet echt heel veel aanpassingen zijn tegenover de eerdere onderdelen Windows 10 versie.
Wat is de laatste versie van Windows? Windows 11 lanceerde op 5 oktober 2021. Bij zowel laptops als pc's verschilt het per merk en model wanneer de nieuwe versie beschikbaar is. Je pc of laptop geeft bij de Windows Update vanzelf de melding wanneer Windows 11 klaar staat.

Wat is er nieuw in Windows 10 20H2?

Enkele van de nieuwe functies in Windows 10 20H2 zijn:
-Een nieuw Startmenu
-Een nieuwe taakbalk
-Een nieuwe Bestandsverkenner
-Een nieuw Actiecentrum
-Een nieuwe instellingenpagina Meldingen & Acties
-Een nieuwe pagina met instellingen voor batterijbesparing
-Een nieuwe pagina met privacy-instellingen
-Een nieuwe pagina met weergave-instellingen
-Een nieuwe pagina met toegangsgemak
-Een nieuwe pagina met aanmeldingsinstellingen
-Een nieuwe pagina met Accounts-instellingen
-Een nieuwe pagina met Tijd & Taal-instellingen
-Een nieuwe pagina met Gaming-instellingen
-Een nieuwe pagina met Foto's-instellingen
-Een nieuwe pagina met Bluetooth-instellingen
-Een nieuwe pagina met Over instellingen. Trouwens, hoe lang blijft windows 10 ondersteund? Windows 10 wordt volgens Microsoft minstens 10 jaar ondersteund. Dit betekent dat Microsoft minstens 10 jaar lang beveiligingsupdates en andere verbeteringen voor Windows 10 zal blijven leveren.

Gerelateerde artikelen

Hoe Pages bestand openen op Windows?

Als u een Pages-document wilt openen in een andere app, zoals Microsoft Word, kunt u Pages gebruiken om het document te converteren naar de juiste structuur. U kunt het document openen om het te converteren. Selecteer 'Archiveren

Welke Windows versie heb ik 32 of 64?

Selecteer Start > Instellingen > Systeem > Info . Onder Apparaatspecificaties > Type systeem kunt u zien of u een 32-bits of een 64-bits versie van Windows gebruikt. Onder Windows-specificaties kunt u zien welke editie en versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd. Vervolgens, wat betekent op uw apparaat ontbreken belangrijke beveiligings en kwaliteitsfixes? Als u problemen ondervind met Windows update dan kunt u de melding “Op uw apparaat ontbreken belangrijke beveiligings en kwaliteitsfixes” zien in de Windows update instellingen. Windows probeert dan om de kwaliteit-updates te installeren, maar is hier niet in geslaagd.

Waarom duurt Windows 10 update zo lang?

Als uw netwerkstuurprogramma bijvoorbeeld verouderd of beschadigd is, kan dit uw downloadsnelheid vertragen, waardoor het bijwerken van Windows veel langer kan duren dan voorheen. Om dit probleem op te lossen, moet u uw stuurprogramma's bijwerken. Trouwens, waarom windows 10 updaten? Windows updates voor veiligheid

De veiligheidsupdates vullen deze gaten op, zodat ze niet misbruikt kunnen worden door hackers of malware. Het uitvoeren van deze Windows updates is dus cruciaal omdat ze de veiligheid van je systeem bevorderen.

Mensen vragen ook: wat is er nieuw bij windows 11?

Toegang tot nieuwe apps en Android-ondersteuning.

Onder meer de interconnectiviteit met Xbox en Microsoft Teams is met Windows 11 verbeterd. Ook kunnen gebruikers via de taakbalk direct Widgets gebruiken. Tot slot komt er ondersteuning van Android-apps op Windows 11, al is dat direct na de release nog niet beschikbaar.

Door Joeann Lapier

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen Windows 10 en 11? :: Wat is de beste tablet op dit moment?
Handige links