Huis > H > Hoe Maak Je Een Nintendo Eshop Account Aan?

Hoe maak je een Nintendo eShop account aan?

Kies GEBRUIKER TOEVOEGEN als je meerdere accounts wil toevoegen, of druk op de B-knop om terug te gaan naar het HOME-menu.

  1. Kies ACCOUNT AANMAKEN om een nieuw Nintendo-account te creëren.
  2. Pak je Nintendo Switch er weer bij en klik op INLOGGEN zodra je een Nintendo-account hebt aangemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe ontkoppel je een Nintendo-account?

Volg deze stappen:

  1. Kies SYSTEEMINSTELLINGEN vanuit het HOME-menu.
  2. Scroll naar beneden om “Gebruiker” op te lichten en selecteer daarna de juiste gebruikersaccount.
  3. Scroll helemaal naar beneden en kies GEBRUIKER VERWIJDEREN.
  4. Vink het vakje naast “Delete” aan en kies VOLGENDE.
  5. Kies DEZE GEBRUIKER VERWIJDEREN.
Dienovereenkomstig, waar vind ik het serienummer van de nintendo switch? Bekijk het serienummer van het apparaat. Dit nummer is te vinden op een sticker aan de onderkant van de verpakking en aan de onderkant van het Nintendo Switch-systeem zelf. Als het serienummer met “XK” begint, gaat het om een Nintendo Switch-model met verbeterde batterijduur.

Je kunt ook vragen hoe zeg je nintendo online op?

Als je je Nintendo Online abonnement wilt opzeggen, kun je dat doen door naar de officiële website van Nintendo te gaan en je aan te melden bij je account. Vanaf daar moet je naar de pagina "Mijn Nintendo" gaan en de optie "Nintendo Switch Online" selecteren. Vanaf daar kun je je abonnement opzeggen. En nog een vraag, wat is nintendo uitbreidingspakket? Een uitbreidingspakket is een toevoeging aan een bestaand videospel waarmee de inhoud van het spel wordt uitgebreid. Uitbreidingspakketten voegen meestal nieuwe spelmogelijkheden, levels, kaarten en andere inhoud toe en worden vaak uitgebracht als downloadbare inhoud (DLC).

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dienovereenkomstig, hoe activeer je just dance unlimited?

Just Dance Unlimited is een online dienst die een constante internetverbinding vereist. Daarnaast moet je een Ubisoft-account maken, hiermee ingelogd zijn en moet je akkoord gaan met de betreffende Algemene Voorwaarden. Er zijn tevens abonnementskosten van toepassing. Je kunt op elk moment opzeggen. Hoe werkt de switch? De Nintendo Switch is een hybride spelcomputer waarmee je zowel in huis als buiten de deur kunt gamen. De Switch is een tabletachtig apparaat die in een houder gestopt kan worden en zodoende aan een televisie kan worden aangesloten. Wanneer je dat doet, dan worden de beelden in 1080p (1080 bij 1920 pixels) uitgezonden.

Dit in overweging nemend, hoe duur is een nintendo-account?

Nintendo Switch Online is het in 2018 gestarte online ecosysteem van Nintendo. Een jaarabonnement op deze dienst kost je op moment van schrijven zo'n €19,99 (of €34,99 voor een familie abonnement). Log in op je Switch, met het account waarop je Nintendo Switch Online abonnement actief is. Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je gratis nintendo switch? Wat je kunt doen:

Kies in het HOME-menu NINTENDO ESHOP om de Nintendo eShop op te starten. Kies de account die je wilt gebruiken. Kies links op het scherm NINTENDO SWITCH ONLINE. Kies GRATIS OP PROEF in de balk bovenaan het scherm.

Dienovereenkomstig, heb je een account nodig voor nintendo switch?

Aanvullende informatie. Een Nintendo-account is vereist om gebruik te maken van bepaalde services van Nintendo, zoals game-aankopen waarvoor je geen systeem gebruikt, en het My Nintendo-puntenprogramma. Gebruikers die 16 jaar of ouder zijn, kunnen een Nintendo-account aanmaken.

Door Sassan Woerner

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost Nintendo Switch Online per maand? :: Kan je 2 Nintendo accounts op 1 switch?
Handige links