Huis > H > Hoeveel Kost Nintendo Switch Online Per Maand?

Hoeveel kost Nintendo Switch Online per maand?

De Nintendo Switch Online-ledenservice gaat 3,99 euro per maand kosten. Een periode van drie maanden kost je 7,99 euro, terwijl een volledig jaar flink goedkoper is met een bedrag van 19.99 euro.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

Dus, hoe krijg je gratis nintendo switch?

Wat je kunt doen:

Kies in het HOME-menu NINTENDO ESHOP om de Nintendo eShop op te starten. Kies de account die je wilt gebruiken. Kies links op het scherm NINTENDO SWITCH ONLINE. Kies GRATIS OP PROEF in de balk bovenaan het scherm.
Wat is een familiegroep Nintendo? In een Nintendo-account familiegroep kunnen maximaal acht Nintendo-account gebruikers zich bij elkaar voegen in één groep. Een familiegroep kan bestaan uit: Een beheerdersaccount als hoofd van de groep. Algemene Nintendo-accounts.

Dus, hoelang heb ik nog nintendo online?

Nintendo Online is een abonnementsdienst die gebruikers toegang geeft tot online spelen voor geselecteerde Nintendo Switch-spellen, een groeiende bibliotheek met klassieke NES- en Super NES-spellen, exclusieve aanbiedingen en meer. De dienst lanceerde op 18 september 2018.
Vanaf nu is er geen vaste tijdslimiet voor hoe lang Nintendo Online beschikbaar zal zijn. Nintendo heeft echter gezegd dat ze van plan zijn om de dienst "een lange tijd" te blijven ondersteunen. Wat is een Nintendo Switch Online abonnement? Een Nintendo Switch Online-abonnement is een dienst waarmee Nintendo Switch-bezitters hun games online kunnen spelen. Met een abonnement kunnen spelers tegen elkaar strijden in competitieve games als Splatoon 2 en Arms, of samenwerken in games als Mario Kart 8 Deluxe en Animal Crossing: New Horizons. Nintendo Switch Online geeft spelers ook toegang tot een groeiende bibliotheek met klassieke NES- en Super NES-games, die ze online met vrienden of offline in hun eentje kunnen spelen.

Gerelateerde artikelen

Hoeveel Kbps is cd kwaliteit?

De geluidskwaliteit op een CD is 1.411 kbps.

Vervolgens, wat kost nintendo switch online uitbreidingspakket?

Te hoge kosten voor Switch Online uitbreiding

Nintendo geeft je twee mogelijkheden. Een abonnement voor alleen Switch Online voor 19,99 euro per jaar of een abonnement voor Switch Online en de uitbreiding van de oude games er bovenop voor 39,99 euro per jaar.
Is een Nintendo account gratis? Een Nintendo-account kan gratis worden aangemaakt (hier zijn geen kosten aan verbonden). Enkel gebruikers die 16 jaar of ouder zijn, kunnen een Nintendo-account aanmaken. Accounts voor kinderen onder de 16 kunnen worden toegevoegd aan een Nintendo-account familiegroep door de ouder / voogd.

Welke games krijg je bij Nintendo Switch?

Er zijn op dit moment gigantisch veel games verkrijgbaar voor de Nintendo Switch! Als je graag met vrienden of familie speelt, probeer dan multiplayergames zoals Mario Kart 8 Deluxe, Mario Party Superstars, Just Dance 2022, Super Mario 3D World + Bowser's Fury, MONSTER HUNTER RISE en Fortnite. Je kunt ook vragen kun je spellen downloaden op nintendo switch? De enige beschikbare methode om games gratis te downloaden op de Nintendo Switch is via de Nintendo eShop, die, zoals ik in het vorige gedeelte al zei, de officiële Nintendo-winkel voor deze console.

Hoe werkt familie lidmaatschap Nintendo?

Zolang jullie een familielidmaatschap hebben en een familiegroep aanmaken, kunnen alle familieleden de Nintendo Switch Online-services via hun accounts op verschillende Nintendo Switch-systemen gebruiken. Je hoeft dus niet de Nintendo Switch te gebruiken van degene die het lidmaatschap heeft gekocht.

Door Hellman Deshon

Vergelijkbare artikelen

Kan je switch games delen? :: Hoe maak je een Nintendo eShop account aan?
Handige links