Huis > W > Wat Doet Norton Safe Web?

Wat doet Norton Safe Web?

Norton Safe Web beschermt u tijdens het internetten, zoeken of online winkelen met behulp van de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge en Apple Safari. Het analyseert de beveiligingsniveaus van de websites die u bezoekt en geeft aan of de websites vrij zijn van bedreigingen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dit in overweging nemend, hoe norton te downloaden op mijn mobiel?

Via de Google Play Store biedt Norton de Android-beveiligingssoftware Mobile Security & Antivirus aan. Op hun eigen website noemen ze het Norton Mobile Security. Deze app is ook al onderdeel van de Norton 360 software. Mensen vragen ook: waar zit norton? Het hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View.

Dit in overweging nemend, hoe gratis norton installeren?

Aangenomen dat u instructies wilt over hoe u Norton AntiVirus installeert op een Windows 10-computer:
1. Navigeer naar de Norton AntiVirus-downloadpagina.
2. Selecteer de knop "Nu downloaden". Selecteer "Uitvoeren" als daarom wordt gevraagd.
3. Zodra de download is voltooid, dubbelklikt u op het bestand "NortonAntiVirusInstaller.exe".
4. Klik op "Volgende".
5. Als u wilt deelnemen aan het Norton Community Watch-programma, laat u de optie "Stuur informatie over verdachte schadelijke code naar Norton" ingeschakeld. Anders vinkt u de optie uit.
6. Klik op "Ik accepteer".
7. Klik op "Volgende".
8. Voer uw naam, e-mailadres en land in en klik op "Volgende".
9. Klik op "Installeren".
10. Norton AntiVirus begint nu met de installatie. Zodra de installatie is voltooid, klikt u op "Voltooien". Hoe installeer ik virusscanner op mijn computer? Er zijn een paar verschillende manieren om een virusscanner op uw computer te installeren. Eén manier is om een virusscannerprogramma van een softwarebedrijf te kopen en dan de instructies te volgen die bij het programma worden geleverd om het op uw computer te installeren. Een andere manier is het gebruik van een gratis virusscannerprogramma dat online beschikbaar is. Hiervoor downloadt u het programma naar uw computer en volgt u de instructies om het te installeren.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een game engine?

De softwarebasis van een computerprogramma wordt een motor genoemd. Het programma wordt gegenereerd. De game engine wordt gebruikt in computerspelletjes. Aangezien de game engine de motor is voor het spel, is het woord engine Engels voor motor.

Bovendien, wat kost norton 360?

Norton-abonnementenAantal apparatenJaarabonnement1
Norton 360 Standard1€ 74,99
Norton 360 Deluxe I3€ 84,99
Norton 360 Deluxe5€ 94,99
Norton 360 Premium10€ 104,99
Daarvan, wat is de beste beveiliging voor je pc?
AntivirusScoreWebsite
Kaspersky8.8Bezoek de Kaspersky website
Avira8.2Bezoek de Avira website
Bitdefender7.9Bezoek de Bitdefender website
AVG7.8Bezoek de AVG website

En nog een vraag, is windows defender goed genoeg?

Defender weet 99 procent van de 0-days af te houden, en 98,8 procent van de gewone malware. De laatste maanden stelde AV-test.org ook geen valse waarschuwingen vast waardoor Windows 10 Defender 4.18 zeer betrouwbaar is geworden en je in principe geen extra beveiliging meer nodig hebt. Is een antivirus nodig bij Windows 10? Windows Defender beveiligt je computer tegen virussen, malware, spyware en andere gevaren. Het is standaard ingebouwd in Windows 10. Je hoeft dus niets kopen of te installeren. Het is er gewoon en het werkt.

Waarom kan ik McAfee niet verwijderen?

In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw McAfee installatie niet geheel verwijderd kan worden via het Windows Software scherm. McAfee is zich hiervan bewust en heeft hiervoor een speciaal programma ontwikkeld zodat u toch zonder problemen een ander virusprogramma kunt installeren.

Door Ho

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Norton AntiVirus? :: Hoe Norton Antivirus verlengen?
Handige links