Huis > W > Waarom Werken Pijltjes Niet In Excel?

Waarom werken pijltjes niet in Excel?

Als u de pijltoetsen wilt gebruiken om tussen cellen te schakelen, moet u SCROLL LOCK uitschakelen. U doet dit door op de toets Scroll Lock (met het label ScrLk) op het toetsenbord te drukken. Als het toetsenbord deze toets niet bevat, kunt u SCROLL LOCK uitschakelen met behulp van het schermtoetsenbord.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik niet meer scrollen?

Open het Configuratiescherm (zie Waar is het Configuratiescherm? ). Selecteer Hardware en geluiden > Muis > klik op het tabblad Apparaatinstellingen > Instellingen . Vink Inschakelen onder Scrollen aan. De Scrolling-functie zou nu geactiveerd moeten zijn. Waarom kan ik niet meer scrollen in Excel? Herstel ontbrekende schuifbalken

Klik op het tabblad Geavanceerd in dat venster. Selecteer vervolgens het Verticale schuifbalk weergeven selectievakje. Selecteer de Toon horizontale schuifbalk optie als Excel die schuifbalk niet weergeeft. Klik op de OK knop om af te sluiten.

Daarvan, hoe deblokkeer ik mijn toetsenbord?

Er is geen algemeen antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het type toetsenbord dat je hebt en het besturingssysteem dat je gebruikt. Hier zijn echter een paar tips die kunnen helpen:
- Controleer of het toetsenbord is vergrendeld door op de toetsen Caps Lock, Num Lock of Scroll Lock te drukken. Als een van deze toetsen oplicht, is het toetsenbord vergrendeld.
Als u een Windows-computer gebruikt, kunt u proberen het toetsenbord te ontgrendelen door op de Windows-toets + U te drukken. Ga naar Systeemvoorkeuren > Toetsenbord, en vink het vakje "Toetsenbord- en tekenweergave in menubalk" aan.
Als al het andere faalt, moet je misschien je computer opnieuw opstarten om het toetsenbord te ontgrendelen. Waar zit het euro teken op het toetsenbord? Het euroteken staat op de meeste toetsenborden links van de 1-toets.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat dit betreft, hoe cijfers typen op mac?

Bij een Mac toetsenbord met een AZERTY lay-out bevinden de cijfers zich bovenaan in het alfanumerieke gedeelte. Sommige Mac toetsenborden beschikken aan de rechterzijde over een bijkomend numeriek toetsenblok. Op die manier kan je gemakkelijk getallen invoeren. Trouwens, hoe doe je f8? Hoe de F8 toets activeren zodat u weer het klassieke bootmenu kan gebruiken (Windows 10 en 8)?

  1. Het enige wat u nu nog moet doen is Opdrachtprompt sluiten en de computer herstarten.
  2. Tijdens het opnieuw opstarten kan u (herhaaldelijk) op de F8 toets drukken om het 'klassieke' bootmenu op te roepen (bij wijze van test).

Wat is F8 toets?

F7: spellingcontrole (in Word) F8: tekst selecteren, daarvoor moet u een paar keer op deze toets drukken (in Word) F10: de Menubalk activeren in het actieve programma. Hoe de functietoetsen te gebruiken zonder op FN te drukken? Nadat u de BIOS- of UEFI-instellingen hebt ingevoerd, zoekt u naar de optie voor functietoetsen in de systeeminstellingen of geavanceerde instellingen. Zodra u deze hebt gevonden, schakelt u de functietoetsen in of uit zoals u wilt.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een opsompunt?

(alt⌥ + cmd⌘ + T) Bij MS-Word kan het via `Insert → Symbol → Advanced Symbol` of `Invoegen → Symbolen → Meer symbolen`.

Door Harilda

Vergelijkbare artikelen

Waarom gaat mijn Num Lock uit? :: Hoe werkt numeriek toetsenbord?
Handige links