Huis > W > Wat Betekent Ö?

Wat betekent Ö?

De Ö (onderkast ö) (spreek uit: umlaut-o of o met trema) is een in het Latijns alfabet voorkomende letter. De letter wordt gevormd door het karakter O met een daarboven geplaatst trema.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, hoe spreek je een o met trema uit?

U spreek je uit als 'oe', maar Ü spreek je uit als 'uu'. O spreek je uit als 'oh', maar Ö spreek je uit als 'eu'. Au spreek je uit als 'au', maar Äu spreek je uit als 'oi'. Bovendien, hoe doe je kleine 4? Klik op het tabblad Invoegen op Symbool. Selecteer in het vak Symbool in de vervolgkeuzelijst Lettertype de optie (normale tekst) als deze nog niet is geselecteerd. Selecteer bij Symbool de optie Superscripts en subscripts in de vervolgkeuzelijst Subset.

Hoe krijg je een dubbele punt op de E?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Enkele mogelijke methoden zijn het gebruik van de Shift-toets + de puntkomma, of het ingedrukt houden van de Alt-toets terwijl u 0129 intikt op het numerieke toetsenbord. Dienovereenkomstig, hoe maak je een ringel s? Een ringel s wordt gemaakt door een gebogen lijn te tekenen op een stuk papier. De lijn moet op dezelfde plaats beginnen en eindigen, en zo symmetrisch mogelijk zijn.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Hoe krijg je een hoedje op de o?

In de Nederlandse taal wordt een circumflex vooral gebruikt bij leenwoorden. Waar u voorheen echter een dakje op de letters a, o en u schreef, is dit dakje nu verdwenen. (debâcle, pâté, ragoût en entrecôte worden tegenwoordig geschreven als debacle, paté, ragout en entrecote.) Hoe typ je een hoofdletter U met puntjes? Manier 1. Houdt de ALT toets ingedrukt en druk op het numeriek toetsenbord 129 in. Voor de hoofdletter variant is dit 154.

Mensen vragen ook: hoe spreek je puntjes op de i uit?

Een Umlaut (spreek uit als Oemlaut) is een diakritisch teken. De Umlaut lijkt qua teken precies op de trema. Wat dit betreft, hoe doe je subscript? Op de Mac kun je ⌘ Command + + indrukken op je toetsenbord om iets in Word om te zetten in subscript. In Windows kun je Control + + indrukken om iets in Word om te zetten in subscript. Deze snelkoppeling werkt ook in andere tekstverwerkers als Notepad.

Bovendien, hoe maak je een kleine e in word?

doen op de volgende manier: - Selecteer de tekst die u de opmaak Superscript of Subscript wilt geven. Lettertype. - Schakel het selectievakje Superscript(boven) of Subscript (onder)in.

Door Bearce

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel is 3 tot de 4de macht? :: Hoe spreek je een O met trema uit?
Handige links