Huis > H > Hoe Kan Ik Een Werkblad Beveiligen En Vergrendelen?

Hoe kan ik een werkblad beveiligen en vergrendelen?

Als u uw bestand wilt vergrendelen zodat andere gebruikers het niet kunnen openen, raadpleegt u Protect an Excel file (Een Excel-bestand beveiligen). Zie Een werkmap beveiligen als u wilt voorkomen dat gebruikers werkbladen binnen een werkmap toevoegen, wijzigen, verplaatsen, kopiëren of verbergen/zichtbaar maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik mijn apps beveiligen?

Om de instellingen-app op de telefoon te openen, tikt u op Beveiliging of Beveiliging en locatie geavanceerd. In de app kunt u het toestel vastpinnen. Vraag de fabrikant van uw toestel als u deze optie niet kunt vinden.

Hoe haal ik de beveiliging van een Word document af?

Open het document en voer het wachtwoord voor het document in. Ga naar Bestand >Info > Document beveiligen > Met wachtwoord versleutelen. Wis het wachtwoord in het vak Wachtwoord en klik op OK. Je kunt ook vragen hoe kan ik 2 excel bestanden samenvoegen? Samenvoegen op categorie

  1. Open elk bronwerkblad.
  2. Klik in het doelwerkblad op de cel in de linkerbovenhoek van het gebied waar u de samengevoegde gegevens wilt weergeven.
  3. Klik op het tabblad Gegevens onder Extra op Samenvoegen.
  4. Klik in het vak Functie op de functie waarmee Excel de gegevens moet samenvoegen.

Hoe maak je van een Excel bestand een online bestand?

Er zijn een paar verschillende manieren om van een Excel-bestand een online bestand te maken. Eén manier is om een dienst als Google Drive of Dropbox te gebruiken. U kunt het Excel-bestand uploaden naar de dienst en vervolgens de link met anderen delen.
Een andere manier is om Microsoft Office 365 te gebruiken. Met deze dienst kunt u het Excel-bestand opslaan in uw OneDrive-account en vervolgens delen met anderen.
Tot slot kunt u een dienst als Adobe Creative Cloud gebruiken. Met deze dienst kunt u het Excel-bestand opslaan als PDF en vervolgens delen met anderen. Hoe maak je van een Excel bestand een gedeeld bestand? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u van een Excel-bestand een gedeeld bestand kunt maken. Eén manier is om de functie Bestand delen in Excel te gebruiken. Ga hiervoor naar het menu Bestand, klik op Delen en vervolgens op Werkmap delen.
Een andere manier om een Excel-bestand te delen is door het op te slaan op een gedeelde locatie, zoals een netwerkstation of een cloudopslagdienst. Ga hiervoor naar het menu Bestand, klik op Opslaan als en kies de locatie waar u het bestand wilt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Kun je een app vergrendelen?

Als u een pincode of puntpatroon invoert, krijgt u alleen toegang tot de apps en media in kwestie.

Vervolgens, hoe kan ik een word document bewerken?

Bewerken in uw document inschakelen

  1. Ga naar Bestand > Info.
  2. Selecteer Document beveiligen.
  3. Selecteer Bewerken inschakelen.
Kan alleen-lezen niet uitzetten? U kunt dit probleem omzeilen door de opdracht Attrib bij een opdrachtprompt (Cmd.exe) te gebruiken om de kenmerken Alleen-lezen of Systeem van mappen weer te geven of te verwijderen.

Welke optie hoef je niet handmatig uit te voeren Excel?

Klik op het tabblad Bestand op Opties. en klik vervolgens op Excel opties. Klik opGeavanceerd en schakel onder Bewerkingsoptieshet selectievakje Automatisch een decimaalteken invoegen in. Mensen vragen ook: hoe wachtwoord excel kraken? Er zijn verschillende manieren om een wachtwoord te kraken in Excel. Een van de gemakkelijkste manieren is om het wachtwoord te achterhalen met een wachtwoordkraker. Er zijn veel verschillende soorten wachtwoordkrakers beschikbaar, maar een van de meest populaire is John the Ripper. John the Ripper is een krachtige wachtwoordkraker die gratis te downloaden is. Het kan ook wachtwoorden kraken die zijn opgeslagen in het bestand formaat van Microsoft Excel.

Wat is de laatste versie van Excel?

De laatste versie van Excel is Excel 2016.

Door Sweeney

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt het om een wachtwoord te kraken? :: Hoe maak je van een Excel bestand een online bestand?
Handige links