Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Excel Bestanden Openen?

Waarom kan ik geen Excel bestanden openen?

Hebt u problemen met het openen van een bestand? Waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund in deze versie van Excel. Controleer de tabel om te zien of dit het geval is. VBA-functies worden niet uitgevoerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Daarvan, kan excel-bestand niet openen op iphone?

Als u een bestand (bijvoorbeeld een Microsoft Excel-spreadsheet) wilt openen op uw iPhone of iPad, tikt u op het bestand in de spreadsheetweergave. Als u de spreadsheetweergave niet ziet, tikt u op de knop 'Terug' (op een iPhone of iPod touch) of op 'Spreadsheets' (op een iPad). Waarom kan ik niet opslaan als PDF? Zoek Acrobat.exe in de lijst met onlangs geblokkeerde apps. Klik op het plusteken (+) om Acrobat aan de lijst met toegestane apps toe te voegen. Acrobat DC is nu toegevoegd aan de lijst met toegestane apps. U kunt nu PDF-bestanden opslaan in Acrobat DC.

Hoe een bestand omzetten naar PDF?

Er zijn een paar verschillende manieren om een bestand naar PDF te converteren:
1. Gebruik een PDF-converter:
Er zijn veel verschillende PDF-converters online beschikbaar. Zoek gewoon naar "PDF-converter" en u vindt een aantal opties. Zodra u een converter hebt gekozen, volgt u de instructies op de website om uw bestand te converteren.
2. Gebruik een tekstverwerkingsprogramma:
Als u een tekstverwerkingsprogramma hebt zoals Microsoft Word, kunt u uw bestand opslaan als PDF. Open daartoe het bestand in de tekstverwerker en selecteer "Opslaan als". In het keuzemenu "Opslaan als" selecteert u "PDF".
3. Gebruik een online dienst:
Er zijn ook een aantal online diensten die bestanden naar PDF kunnen converteren. Een populaire optie is Adobe Acrobat. Upload uw bestand gewoon naar de website en volg de instructies om het te converteren. En nog een vraag, hoe kan ik een dat bestand openen? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een bepaald bestand te openen hangt af van het bestandstype en de software die u gebruikt. Enkele algemene tips die u kunnen helpen zijn:
Rechtsklikken op het bestand en "Openen met" selecteren om een specifiek programma te kiezen om het te openen
- De bestandsextensie controleren om te bepalen welk type bestand het is, en het dan openen met de juiste software
- Online zoeken naar het specifieke bestandstype en instructies om het te openen

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Daarvan, hoe sla ik een word document op als docx?

Een document maken of opslaan voor eerdere versies van Word

  1. Ga naar Bestand > Opslaan als.
  2. Kies waar u het bestand wilt opslaan.
  3. Selecteer in het dialoogvenster Opslaan als onder Opslaan alsde juiste bestandsindeling.
  4. Als u de naam van het bestand wilt wijzigen, typt u een nieuwe naam in het vak Bestandsnaam.
Wat is OpenDocument tekst? De OpenDocument-indeling (ODF), oftewel het OASIS Open Document Format for Office Applications, is een open standaard voor het bewaren en/of uitwisselen van tekstbestanden, rekenbladen, grafieken en presentaties.

Wat is een ODP?

Een PowerPoint gebruiken om een presentatie op te slaan of te openen in de Odp-indeling (OpenDocument Presentation) U kunt bestanden openen en opslaan in de bestandsindeling OpenDocument Presentation (. odp) die wordt gebruikt door sommige presentatietoepassingen, zoals Apache OpenOffice Impress en LibreOffice Impress. Hoe open je een document in Word? Document snel openen

  1. Start Word of Excel.
  2. Klik onder de zoekbalk op het tabblad Vastgemaakt.
  3. Klik op het document dat u wilt openen.

Kan geen PDF bestand openen op iPhone?

Om PDF-bestanden te kunnen openen op je smartphone, heb je een PDF-reader nodig. Voor iOS (iPhone en iPad) is iBook een handige app die standaard op je smartphone geïnstalleerd is. Daarnaast is voor zowel iOS als Android de app van Adobe zeer geschikt.

Door Oakleil Griffes

Vergelijkbare artikelen

Kan ODS-bestand niet openen? :: Kan ODS bestand niet openen?
Handige links