Huis > H > Hoe Zip-Bestand Openen Op Tablet?

Hoe zip-bestand openen op tablet?

zipbestandopenenzipbestand

Pak de bestanden zo uit:

 1. Klik met de rechtermuisknop op het zip-bestand.
 2. Klik op Alles uitpakken.
 3. Er verschijnt een nieuw venster.
 4. Klik op Uitpakken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat gebeurt er met een zip-bestand?

ZIP is een veelgebruikt archiefindeling die wordt gebruikt om een of meer bestanden te comprimeren op één locatie, waardoor het totale bestand kleiner wordt en het gemakkelijker is om de bestanden te verzenden. Zip-bestanden werken op vrijwel dezelfde manier als een standaardmap op je computer. Bovendien, hoe open ik een rar bestand op de mac? Volg de stappen voor het openen van RAR-bestanden op Mac met The Unarchiver:

 1. Download en The Unarchiver op Mac.
 2. Zoek het RAR-bestand dat u wilt uitpakken.
 3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies Openen met - en selecteer The Unarchiver.
 4. Als u de bestanden wilt uitpakken, dubbelklikt u erop.

Wat is comprimeren van bestanden?

Comprimeren is het verkleinen van een bestand, bijvoorbeeld een afbeelding, zodat deze minder ruimte inneemt. Daarvan, hoe verklein je een pdf bestand op mac? Een pdf comprimeren in Voorvertoning op de Mac

 1. Open in de app Voorvertoning op de Mac de pdf die je wilt comprimeren.
 2. Kies 'Archief' > 'Exporteer'. (Kies niet 'Exporteer als pdf'.)
 3. Klik op het venstermenu 'Quartz-filter' en kies 'Maak bestand kleiner'.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Kan de bewerking niet voltooien toegang geweigerd?

Oorzaak Foutbericht 'Toegang geweigerd' kan optreden voor een of meer van de volgende redenen: De eigenaar van de map is gewijzigd. U hebt niet de juiste machtigingen. Het bestand is gecodeerd. Kan niet downloaden macbook? Hebt u een geldige betaalmethode geregistreerd? Mogelijk moet u een betaalmethode hebben geregistreerd, zelfs als de app die u wilt downloaden gratis is. Kijk welke betaalmethode u hebt geregistreerd en controleer of deze niet is verlopen of geweigerd en of er geen betalingen zijn mislukt.

Wat dit betreft, hoe duur is winzip?

With a free 20-day trial and an annual subscription for just $7.99 USD, get the full power of WinZip on any Windows 10 PC, tablet or phone with WinZip Universal. Bovendien, waarom moet ik winzip kopen? Als je WinZip koopt, krijg je toegang tot tal van functies die je niet krijgt als je het programma gratis gebruikt. Bijvoorbeeld krijg je een betere compressie-engine, die ervoor zorgt dat je bestanden kleiner maken zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast krijg je ook toegang tot een aantal extra functies, zoals het versleutelen van bestanden, het maken van self-extracterende bestanden en het maken van back-ups. Als je veel gebruik maakt van compressie en/of versleuteling, is het dus zeker de moeite waard om WinZip te kopen.

Bovendien, kan je winzip verwijderen?

Ja, je kunt winzip verwijderen. Ga hiervoor naar de Control Panel en selecteer "Programma's en onderdelen". Zoek winzip in de lijst van geïnstalleerde programma's en selecteer "Verwijderen" of "Deïnstalleren".

Door Camile Hicks

Vergelijkbare artikelen

Waar staat BMP voor? :: Wat is een BIN bestand openen?
Handige links