Huis > H > Hoe Pkg Bestand Openen Op Mac?

Hoe PKG bestand openen op Mac?

Klik met de rechtermuisknop (Control-klik) en selecteer "Show Package Contents" om de bestanden te bekijken die in het pakket zijn opgeslagen. Apple Installer is het ingebouwde hulpprogramma voor het openen van PKG-bestanden die zijn meegeleverd met Mac OS X.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik een dvd afspelen op mijn laptop?

Dvd afspelen op Windows 10

  1. Klik op de Startknop.
  2. Klik indien nodig op de map Video LAN.
  3. Klik in het menu op Afspelen > Afspelen.
  4. Klik op het tabblad Schijf.
  5. Automatisch staat 'Dvd' aangevinkt.
  6. Klik op Afspelen.
  7. Mogelijk komt u eerst in het menu van de dvd.
Men kan zich ook afvragen: hoe pas je cd's aan op mac? Dit doe je als volgt:
  1. Ga naar de Muziek-app op de Mac.
  2. Kies uit het menu Muziek > Voorkeuren > Algemeen.
  3. Klik op het venstermenu 'Bij plaatsen cd' en kies de optie Importeer cd.

Je kunt ook vragen wat is de doelschijfmodus?

De doelschijfmodus is een speciale modus waarin een computer kan worden opgestart vanaf een externe schijf. Deze modus is handig wanneer u problemen met een computer moet oplossen of gegevens van een schijf moet herstellen. Hoe schijf formatteren Mac? De meest gebruikelijke manier om een schijf op een Mac te formatteren is met het programma Schijfhulpprogramma. Deze is te vinden in de map Utilities in de map Applications. Zodra Schijfhulpprogramma is geopend, selecteert u de schijf die u wilt formatteren in de lijst met schijven aan de linkerkant van het venster. Klik vervolgens op het tabblad Wissen bovenaan het venster. Hier kunt u het gewenste bestandsformaat selecteren en de schijf een naam geven. Klik tenslotte op de knop Wissen om de schijf te formatteren.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dus, waar staat de delete toets?

Op een IBM/Windows-toetsenbord (QWERTY) staat de delete-toets onder de Ins (Insert)-toets. Oudere toetsenborden voor pc's hadden vaak geen aparte blokjes met cursortoetsen en tekstbewerkingstoetsen. De delete-functie was dan beschikbaar via de 0 van het numerieke toetsenblok. En nog een vraag, waar zit de backspace? Een terugtoets of backspace is een toets op het toetsenbord van een computer. De backspace was op dezelfde plaats aanwezig op een schrijfmachine en verplaatste de wagen een spatie terug. Hiermee was het bijvoorbeeld mogelijk om twee tekens op dezelfde positie te tikken, bijvoorbeeld voor onderstreping.

Dus, wat is de rechtermuisknop op een macbook?

Als je daarmee gebruik wilt maken van de rechtermuisknop, zul je ook hier nog steeds moeten "control klikken". In Leopard heeft Apple hier een oplossing om dit zonder "control klik" te bereiken. Wanneer je daarna twee vingers op het stuurvlak plaatst en klikt op de muisknop, dan verschijnt het rechtermuisknop menu. Dus, wat is de beste uninstaller? Er zijn veel verschillende uninstallers op het internet te vinden. Welke is de beste is moeilijk te zeggen. Sommige mensen vinden IObit Uninstaller de beste, anderen vinden Revo Uninstaller beter. Het hangt eigenlijk af van wat je precies zoekt in een uninstaller.

Je kunt ook vragen hoe doxillion verwijderen?

Doxillion kan op verschillende manieren worden verwijderd, afhankelijk van welk besturingssysteem je gebruikt.
Windows:
Ga naar Start> Configuratiescherm> Programma's en onderdelen.
Zoek Doxillion in de lijst met geïnstalleerde programma's en klik erop met de rechtermuisknop.
Kies "Verwijderen" of "Programma verwijderen".
Mac:
Zoek de Doxillion-app in de map Applicaties.
Sleep de app naar de prullenbak of klik erop met de rechtermuisknop en kies "Verplaats naar prullenmand".

Door Theurich

Vergelijkbare artikelen

Hoe kun je een DWG bestand openen? :: Kun je DMG bestanden verwijderen?
Handige links