Huis > I > Is Open Office Gratis?

Is Open Office gratis?

OpenOffice.org is een bij vele computergebruikers welbekend, open source en voor iedereen gratis te gebruiken kantoorpakket, beschikbaar voor onder andere MS-Windows, Linux, Solaris, en MacOS X. Het bevat de volgende modules: Writer (tekstverwerking en HTML editor).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

En nog een vraag, wat is een odf glasvezel?

Binnen een Area PoP worden glasvezelverbindingen geconcentreerd in een zogenaamd 'Optical Distribution Frame' (ODF). Een ODF is een kast vol met zogenaamde 'patchpanel-lades'. Per lade kunnen maximaal 48 glasvezels worden afgemonteerd. Hoe Docx omzetten naar PDF? Klik op de Microsoft Office-knop , wijs de pijl naast 'Opslaan als' aan en klik vervolgens op pdf of xps. Typ of selecteer een naam voor het document in de lijst 'Bestandsnaam'. Klik op pdf in de lijst 'Opslaan als'.

Daarvan, hoe sla ik een word document op als docx?

Er zijn een paar manieren om een Word-document als docx-bestand op te slaan. Eén manier is om in het Word-document op het tabblad "Bestand" te klikken en vervolgens op "Opslaan als". In het dialoogvenster "Opslaan als" wijzigt u het keuzemenu "Opslaan als type" in "Word-document (*.docx)". Een andere manier is te klikken op het tabblad "Bestand", op "Opslaan als" en vervolgens op de knop "Opslaan". Hierdoor wordt het document automatisch opgeslagen als een docx-bestand. Hoe open je een document in Word? Er zijn twee manieren om een document in Word te openen. De eerste manier is dubbelklikken op het documentpictogram. Dit opent het document in Word. De tweede manier is om Word te openen en dan naar het menu Bestand te gaan en Openen te kiezen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Dienovereenkomstig, hoe kun je een rtf bestand openen?

En de meeste besturingssystemen hebben een ingebouwde editor die RTF-bestanden kan openen. Op Windows is dit WordPad. Op Mac kunt u Apple TextEdit of Apple Pages gebruiken. En tenzij je iets anders hebt geïnstalleerd (zoals Microsoft Word), zijn deze apps de standaard voor het openen van RTF-bestanden. En nog een vraag, hoe maak je een docx bestand? docx gebeurt in 3 stappen.

  1. Sla je LaTeX-bestand op als pdf-bestand.
  2. Open het pdf-bestand met Microsoft Word. (Word zal automatisch het pdf-bestand omzetten naar een Word-document.)
  3. Sla het document op als . docx in Microsoft Word.

Hoe open ik een spreadsheet?

1.1 Spreadsheets gebruiken op uw apparaten

U kunt Spreadsheets op de volgende manieren openen: Elke webbrowser: ga naar sheets.google.com. Google Drive: klik op Nieuw. Google Spreadsheets en maak een nieuwe spreadsheet of open een template.
Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone? Als je een e‑mail met een bijlage (een bestand) ontvangt, kun je het bestand openen nadat je het naar je computer hebt gedownload.

  1. Open in Mail on iCloud.com een bericht dat een bijlage bevat.
  2. Klik op het bestand dat of de afbeelding die je naar je computer wilt downloaden.

Daarvan, waarom kan ik niet opslaan als pdf?

Zoek Acrobat.exe in de lijst met onlangs geblokkeerde apps. Klik op het plusteken (+) om Acrobat aan de lijst met toegestane apps toe te voegen. Acrobat DC is nu toegevoegd aan de lijst met toegestane apps. U kunt nu PDF-bestanden opslaan in Acrobat DC.

Door Russell

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een docx bestand? :: Kan ODS-bestand niet openen?
Handige links