Huis > K > Kan Je Youtube Offline Bekijken?

Kan je YouTube offline bekijken?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video's offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video's kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een abonnement op YouTube gratis?

Als je geen betaald account hebt op YouTube, krijg je vaak reclameblokken te zien. De advertenties verdwijnen met een betaald account, maar je moet wel een maandelijks bedrag betalen.

Hoe kun je een filmpje downloaden van YouTube?

Om een video te downloaden die je zelf hebt geüpload, ga je in YouTube naar Videobeheer, en klik je op het pijltje naar beneden naast Bewerken bij de video die je wilt downloaden. Daar zie je de optie Mp4 Downloaden. Hoe kun je filmpjes van internet downloaden? Een filmpje op YouTube downloaden

Bezoek Youtube op www.youtube.com en zoek een filmpje dat je wil downloaden. Kopieer de URL van het filmpje en ga naar en.savefrom.net. Plak het daar in dat balkje en klik op 'Download'.

En nog een vraag, is youtube kids zonder wifi?

Nee, YouTube Kids vereist een Wi-Fi-verbinding om video's te streamen. Vervolgens, hoe kan ik bumba downloaden? Er is geen definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van je besturingssysteem en webbrowser kan het proces voor het downloaden van bumba variëren. Maar over het algemeen zou je bumba moeten kunnen downloaden door de website te bezoeken waar het wordt gehost en op de juiste download link te klikken. Zodra de download is voltooid, moet je het bestand waarschijnlijk uitpakken en op je computer installeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een YouTube account zonder Google?

Er is een vereiste om in te loggen op YouTube. Als je al een e-mailaccount hebt en geen Gmail-account wilt, kun je een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Wat kost een YouTube abonnement?

Hoe duur is YouTube Premium? Een abonnement op YouTube Premium kost in Nederland en België 6,99 euro per maand. Hoe download je een YouTube video van iemand anders? #1 4K Video Downloader

  1. Open je web browser, zoek de video en kopieer de URL.
  2. Open 4K Video downloader.
  3. Plak de URL in het programma door de groene knop te gebruiken.
  4. Kies de kwaliteit waarin je de video wil downloaden.
  5. Kies voor de hele YouTube video of alleen voor de audio.

Hoe YouTube filmpjes downloaden op PC?

Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op 'Downloaden' Kies vervolgens op de volghende pagina bij 'Output Formaat' welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers. En nog een vraag, waar kan ik gratis films downloaden? Waar kan je gratis en legaal films streamen en downloaden?

  • Op moviesfoundonline vind je een ruim aanbod aan films en series.
  • Via Openculture kan je honderden films gratis en legaal bekijken.
  • Op Archive.org vind je een groot aanbod van vooral oude films waarvan het auteursrecht is verlopen.

Trouwens, kan ik een livestream opslaan?

Dit artikel leert je hoe je live streamende video's kunt opnemen met OBS Studio, en hoe je videostreams die niet live zijn kunt downloaden en opslaan met diensten zoals KeepVid.com en Savefrom.net. Onthoud wel dat je auteursrechten kunt schenden door video's te downloaden waar je geen toestemming voor hebt.

Door Yee Lightfoot

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een filmpje downloaden van Facebook? :: Hoe krijg ik mijn Outlook weer online?
Handige links